Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hakkındaki mesajında şunları söyledi; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü, ülkemizin geleceği olan evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi bağımsızlık mücadelemizde çok önemli bir yer tutmuştur.

23 Nisan’ın bayram olarak kutlanması Büyük Önderimiz Atatürk tarafından ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan evlatlarımıza verdiği değeri de göstermektedir.

Bu ülkenin evlatlarına düşen görev ise, Atatürk’ün çizdiği yolda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için yılmadan ve yorulmadan çalışmak ve üretmektir.

OEDAŞ Ve Türk Telekom’dan Başkan Ataç’a Ziyaret OEDAŞ Ve Türk Telekom’dan Başkan Ataç’a Ziyaret

Türk evlatlarının bu amaç uğrunda kararlılıkla çalışacağına, çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü ve evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyorum.

Editör: Mustafa YILDIRIM