Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı

Günün onur konuğu olarak davet edilen Tepebaşı kaymakamı Saadettin Yücel konuşması sonrasında kurdeleleri kesti. Spor salonu açılışında kaymakam Yücel’e okulun eski mezunlarından 98 yaşındaki Nazmiye Polat eşlik etti. Tarih duvarı açılışında ise Yücel’e okul müdürü Kenan Demirel ve Çetin Demirel ile Arife Kurtuluş eşlik etti. Mezunlar tarih duvarına yoğun ilgi gösterdi. Duvarda yer alan isimler ise şöyle: “Eski İstanbul valisi Ordinaryüs Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay, eski milletvekili Yavuz Abadan, eski maliye bakanı Hasan Polatkan, ilk Türk sümerolog Muazzez ilmiye Çığ, eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Hafız Mustafa 1864'ün yönetim kurulu başkanı Avni Ongurlar ve daha nice önemli isim…”

Programın sunuculuğunu anasınıfı öğretmeni İpek Erdem yaptı. Okul müdürü Kenan Demirel konuşmasında gelen herkese teşekkür etti ve bu buluşmayı geleneksel hale dönüştürmek istediklerini ifade etti. Programa yurt dışında olduğu için online olarak katılan eski mezun ve okul kurucusu Mogan Kerim'in torunu olan Firdevs Cesaroğlu Özdemir gözyaşlarını tutamayarak duygusal anlar yaşadı. Onur konuşmasını okulun eski müdürlerinden Cevdet Gürleyik yaptı. Gürleyil, bu anlamlı ve güzel günü organize eden okul müdürü Kenan Demirel ile okul aile birliğinden Feride Sayalı, Figen Olgun, Fatma Dağoğlu ve Melek Özdemir’e teşekkür etti. Mezunlar tek tek kendilerini tanıtırken ilkokul arkadaşını bulanlar hem çok sevindi, hem de çok duygulandı. Programın sonunda toplu olarak fotoğraf çektiren mezunlar okul bahçesinde hasret giderdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM