Kişisel bakım ve temizlik ürünün içeriği çok önemlidir. Etkili temizlik için güçlü içerikli ürünler kullanmak gerekir. Ellerimiz gün boyunca farklı yerler ile temas halindedir ve çok fazla kir ve mikrop taşıyabilir. El yıkama da çok önemlidir çünkü günlük işler elle yapılır. Özellikle ellerinizi yüzünüze veya ağzınıza koyduğunuz zaman daha önce dokunduğunuz yerlerden birçok leke ve mikrop kaparsınız. El tipi dezenfektan türü ellerimizi hijyenik tutmak için oldukça etkili bir üründür. Konsantre bileşenleri ile kir, toz veya mikroplardan kaynaklanabilecek tehlikelerin giderilmesine yardımcı olur.

Sıvı Dezenfektanların Gücü

Sıvı dezenfektan hem canlı hem de cansız yüzeylerde bulunan zararlı mikroorganizmalara karşı oldukça etkilidir. Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler günlük hijyen konusunda oldukça etkilidir. Bu alkol bileşenleri ile dezenfektanlar yoğun hijyen sağlar.

İçerdiği aktif maddeler ve katkı maddeleri ile gün boyu ellerinizi temiz ve hijyenik tutmanıza yardımcı olur. Sadece ellerde değil çeşitli yüzeylerde ve nesnelerde de dezenfektan güvenle kullanılabilir. https://www.kozmela.com/dezenfektan  adresinden güvenle dezenfektan sipariş edebilirsiniz

Editör: Mustafa YILDIRIM