Arama motoru görünürlüğü konusunda ön plana çıkmak, hedefli SEO stratejilerinden yararlanmak için siz de seo rendesi ziyaret edin, hedeflerinize kolay bir şekilde ulaşın. Sizlere en iyi hizmeti vermek için kalitesini her geçen gün arttıran site ile hemen iletişime geçin.

Hangi Hizmetler Verilmektedir?

Site içerisinde antalya seo başta olmak üzere çeşitli şehirlerde dijital pazarlama ve SEO konusunda müşterilere uzman ekip ile birlikte danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Sitede bulunan hizmetler kısmından ilgili yazılara ulaşabilir, SEO ve diğer kategoriler hakkında detaylara sahip olabilirsiniz. Ayrıca WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden site ile iletişime geçebilir, soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz.

SEO Çözümleri

Sizlere sunulan SEO hizmetleri profesyonel bir şekilde uzman ekip ile birlikte gerçekleşmektedir. Bilinen adı ile arama motoru optimizasyonu olan SEO, firmalar ve şirketler için oldukça önemlidir.

İnternet sitelerinin arama motorlarında daha üst sıralara çıkması ve bu sayede ziyaretçiler tarafından daha çok tıklanması SEO'yu kapsayan özellikler arasındadır.

Siz de web sitenizin arama motorlarında daha üst sıralara çıkarak daha fazla kişi tarafından bilinmesini istiyorsanız SEO çözümlerine göz atmalı ve site içerisinden bununla ilgili danışmanlık almalısınız. Bu anlamda site, sizlere gereken bütün hizmetleri vermektedir.

Neler Yapılıyor?

Site içerisinde kullanıcılara özel SEO yol haritaları hazırlanmakta ve bu yol haritaları dikkatli bir şekilde takip edilmektedir. Sizlerin en kısa süre içerisinde belirlemiş olduğunuz hedeflere ulaşmanız adım adım profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilmektedir. SEO yol haritası 5 farklı aşamadan oluşmaktadır. Bu aşamalar ile birlikte web siteleri arama motorlarında en üst seviyelere çıkmaktadır.

Teknik Analiz

Teknik analiz kısmında ilk önce web siteniz belirlenen ekip tarafından mevcut durumu anlaşılmak üzere incelenmektedir. İnternet sitenizin bu aşamada arama motoru botları tarafından aranıp aranmadığı, anahtar kelimeleriniz neler olduğu be arama motorunda çıkan arama sonuçlarına göre oluşan performansınız ne olduğu kontrol edilmektedir. Teknik analiz kısmında bu aşamalar araştırıldıktan ve incelendikten sonra teknik durum değerlendirmesi yapılmaktadır. Çıkan sonuçlara göre SEO yol haritanız oluşturulmaktadır.

Anahtar Kelime Analizi

Teknik analiz kısmından sonra SEO için önemli olan bir diğer kısım anahtar kelime analizidir. Anahtar kelimeler, arama motorlarında markanızın hangi kelimelerle aratılacağını ve hedef kitleniz ile iletişime nasıl geçileceğini sizlere göstermektedir. Bu aşamada site tarafından önemli anahtar kelimeler müşteri kitlenize göre belirlenir ve SEO'ya uyumlu bir şekilde düzenlenir.

Rakip Analizi

Hitap ettiğiniz sektörde bulunan rakiplerinizi tanımanız, rakiplerinizin SEO adına yaptığı stratejileri takip etmek ve site dışı SEO çalışmalarını gözlemleyebilmek açısından oldukça önemlidir. Bu bölümde site tarafından rakiplerinizi yapmış olduğu stratejiler ve izledikleri yol detaylı bir şekilde araştırılmaktadır.

Sonuç olarak ise rakiplerinizin durumuna göre stratejiler oluşturulmakta ve sizlerin bir adım öne geçmesini sağlayacak olan uzman ekip desteği verilmektedir. Siz de izmir seo ile web sitenizi daha üst sıralara taşıyın ve doğru stratejiler ile rakiplerinizin bir adım önüne geçin.

İçerik Optimizasyonu

Rakip analiz ve anahtar kelime seçimi işlemlerinden sonra hangi içeriklerin ve hangi kelimelerin SEO ile uyumlu olduğu site tarafından rapor edilmektedir. Bu anlamda site, marka ile uyumlu, dikkat çekici ve aranma ihtimali yüksek anahtar kelimeleri seçmektedir. Seçim işleminden sonra hem hedef kitle hem de arama motoru botlarına uygun içerikler üretilmektedir. Düzenlemeler ekip tarafından titizlikle yapılmaktadır.

Site Dışı Optimizasyon

İnternet sitenize dışardan yapılan çalışmaları kapsayan Backlink ve site dışı optimizasyon işlemleri yine site tarafından sizlere verilen hizmetler arasında yer almaktadır. Arama motorunda üst sıralarda olmak isteyen bütün markalar site dışı optimizasyon çalışmalarını önemsemelidir. Arama sonuçlarına etki eden site dışı optimizasyon aşaması sizlere verilen danışmanlık hizmeti ile en iyi şekilde yürütülmektedir.

SEO çalışmalarında sitenin izlemiş olduğu yol haritası bu 5 aşamadan oluşmaktadır. Siz de siteyi ziyaret ederek detaylara ulaşabilir, belirlenen ilçelerden hizmetinizi kolay bir şekilde alabilirsiniz.

Fiyat Nasıl Belirlenmektedir?

Site ile iletişime geçtikten sonra verilecek olan hizmet, sürece ve markanın durumuna göre farklı fiyat seçenekleri üzerinden sizlere sunulmaktadır. Çünkü aşamalı olarak verilen danışmalık hizmetinde her aşama ayrı bir süreç içerisinde ve farklı boyutlarda gerçekleşmektedir.

Fiyat belirlemede sitenin genel durumu, aldığı kelime sayısı, sıralamada kayıp yaşayıp yaşamadığı ve ile ne kadar uyumlu olduğu gibi kriterler ön plana çıkmaktadır. Kontrol aşaması bittikten sonra sizlere fiyat hakkında geri bildirim yapılmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi her zaman ön planda tutan site, fiyat konusunda uygun fiyat politikası ile hareket etmektedir.

Siz de markanızın bilinirlik ve tanınırlık oranını daha üst sıralara taşımak istiyorsanız ve hedef kitlenizi genişletmek istiyorsanız siteyi ziyaret edin. Site ile iletişime geçmek için whatsApp hattını veya iletişim formunu kullanarak hedeflediğiniz hayallere hemen ulaşmak için bir adım atın.

Editör: Mustafa YILDIRIM