DKY İnşaat, kentsel dönüşümlerin yüksek hızla geliştiği İstanbul şehrinde birçok proje sağlamlığını ön plana tutarak çeşitli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmektedir. Özellikle yapılarda sağlamlık çok önemlidir ve bu sağlamlığı destekleyen yeni inşaat teknolojilerini sağlayan DKY İnşaat, bu sektörde faaliyet gösteren müşteri odaklı fiyatları konusunda avantaj sağlıyor.

DKY İnşaat, Kağıthane, Kartal, Tuzla, Sultanbeyli, Kadıköy gibi İstanbul’da gelişen ve yatırım değeri olan bölgelerde birbirinden özel konut ve ofis projeleri için avantaj sağlayarak bu zamana kadar birçok projeye imza atmış ve binlerce kişiyi yeni yaşam alanlarına kavuşturmuştur.

DKY İnşaat’la Kentsel Dönüşüme Hazır Olun

Kentsel dönüşüm özellikle İstanbul bölgesinde oldukça önemli bir konudur ve Kartal bölgesi de kentsel dönüşüm açısından gerekli bir bölgedir. Tam anlamıyla her insana hitap eden ve ihtiyaç duyulan bir yaşam alanı hazırlayan DKY İnşaat, Kartal projesi ile birlikte önemli bir uğrak nokta olmuştur.

Hem ülkemizde hem de dünyada beğenilen gayrimenkul konseptlerini, yaşan alanlarını inceleyerek tam anlamıyla müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik projeleri sağlayan DKY İnşaat ile tamamen yenilikçi ve modern tarzda çalışmalar yapılabilmektedir. Tamamen profesyonel mimarlar ve inşaatçılar tarafından hazırlanan projelerle birlikte özellikle deprem olasılığının yüksek olduğu yerlerde başarı yakalayabileceksiniz.

DKY İnşaat Kartal Projesi Nedir?

DKY İnşaat Kartal projesi birçok farklı planlamalarıyla beraber inşaat alanlarının iç ve dış düzenlemeleriyle farklı kullanım imkanları sağlamayı başarmıştır. Şehrin en gözde yerleri haline gelmeye başlayan Kartal’da her alıcının ihtiyaçları doğrultusunda konumlandırılan ve aynı zamanda olası depremlere karşı önlem alarak kentsel dönüşümü göz önüne alan DKY İnşaat, sosyal yaşamı, fonksiyonel kullanım imkânı ve teknolojiyi kullanarak geliştirilen projelerini satışa sunuyor.

Binlerce aileyi yaşam alanlarına kavuşturmuş ve daha binlerce aileyi yine yaşam alanlarına kavuşturmayı hedefleyen DKY İnşaat, kullanıcılarına özel ödeme planlarını oluşturmaktadır. Böylelikle bu yenilikçi tasarımlara sahip olan birçok kişi artık ödeme konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadan Kartal bölgesinde kentsel dönüşüme başlayan konutları tercih edebilecekler.

DKY İnşaat’ın Kartal Bölgesinde Yaptığı Yenilikler

DKY İnşaat, yenilenmekte olan ve günümüzde binlerce insanın yaşayacağı alanlarda kentsel dönüşüme uygun kentsel dönüşüm projesi ve yenilikleri başlatmıştır. Kentsel dönüşümün getirdiği yeniliklerden kopmadan ve daha güvenli alanların yaratıldığı projelerle tüm alıcıları cezbetmeye devam ediyor. Bu nedenle sizlerde güncel olan projeleri takip ederek Kartal bölgesinde yeni yaşam alanlarınıza kavuşabilirsiniz.

İstanbul’da inşaat alanında yarattığı farklılıklarla öne çıkan DKY İnşaat projeleri birçoğu satışa çıktığı an tükenebilmektedir. Üstelik sadece Kartal bölgesinde değil projelerin tamamı da kentsel dönüşüme uygun olarak ve sektörün gerekliliklerine adapte olabilen modern tasarımlı projeleri de gündeme getiriyor. Bu nedenle Kartal bölgesinde ve diğer popüler bölgelerdeki projeleri takip ederek yeni yaşam alanlarınız için fikir alabilir, DKY İnşaat ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM