“Sağlık sektörünün arama motoru” olma hedefiyle yola çıkan doktorumsun.com “hastanın doktor bularak randevu aldığı bir yer” olmanın çok ötesindedir. Uzun süren bir AR-GE çalışmasının ürünü olan platform, rakiplerine kıyasla çok daha fazla bilgiyi, çok daha kısa sürede hastaya ve hasta yakınlarına sunabilmekte, hasta ve hasta yakınlarının en hızlı şekilde ulaşmak istediği bilgiye erişmesine imkan tanımaktadır.

Zamanın değerini bilen doktorumsun.com, aracısız iletişimi öne çıkararak hem doktora hem de hasta ve hasta yakınlarına zaman tasarrufu sağlamaktadır. Tüm üye doktorlarının iletişim bilgilerini, sosyal medya hesaplarını, asistan numarasını, whatsapp hattını ve kariyer bilgilerini tek platformda bir araya getiren doktorumsun.com, gelişmiş arama seçenekleri, videolar, yorum ve puanlama seçeneği, uzman yazıları ve makaleler sayesinde hasta-doktor etkileşimini arttırarak doktorun hastasına kendini daha iyi ve doğru şekilde tanıtmasına, hastanın da doktorunu daha yakından tanımasına olanak sağlamaktadır.

Deneyimli kadrosu, kullanıcı dostu arayüzü, kusursuz müşteri deneyimi bakış açısı ile doktorumsun.com, sadece Türkiye’nin değil, kısa süre içerisinde devreye almayı planladığı çoklu dil desteği seçeneği ile Dünya’nın Dijital Sağlık Platformu olma hedefindedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM