Eskişehir'de dev turnuva: Şampiyon yeşilay
Eskişehir'de dev turnuva: Şampiyon yeşilay
İçeriği Görüntüle

Türkiye'nin en önemli kano organizasyonlarından biri olan Durgunsu Kano Türkiye Kupası, 7-10 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, doğal güzelliğiyle dikkat çeken Sarısungur Göleti'nde gerçekleştirilecek.

Dört gün boyunca sürecek organizasyonda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 54 farklı spor kulübünden yaklaşık 400 sporcu, şampiyonluk mücadelesi verecek. Genç yetenekler ile milli takım sporcularını bir araya getirecek dev organizasyon, hem kıyasıya rekabete hem de renkli görüntülere sahne olacak.

Eskişehir'in spor altyapısını ve organizasyon gücünü bir kez daha gözler önüne serecek Türkiye Kupası'nda sporcular, farklı kategorilerde madalya ve kupa için kürek çekecek. Doğayla iç içe atmosferiyle öne çıkan Sarısungur Göleti, dört gün boyunca kano sporunun heyecanına ev sahipliği yapacak.

Yarış programı ise şu şekilde:

1. gün (7 Temmuz): 1000 metre ve 500 metre eleme yarışları, 2. gün (8 Temmuz):
500 metre yarı final ve final yarışları, 3. gün (9 Temmuz): 1000 metre yarı final ve final yarışları, 4. gün (10 Temmuz): 200 metre eleme, yarı final ve final yarışları düzenlenecek.