Duvar üstü için lazerle kesilmiş korkuluk, duvar üstünün dış hatlarına uyacak şekilde hassas bir şekilde kesilmiş bir tür ferforje korkuluktur. Zarif bir görünüm sağlar ve duvarları hava veya diğer unsurların neden olduğu hasarlardan korurken dramatik bir etki yaratmaya yardımcı olur. Duvar üstü için lazerle kesilmiş korkuluk, geleneksel korkuluk ile benzer şekillerde kullanılabilir, ancak genellikle hem estetik sağlamak hem de korumak için tasarlanmıştır. Duvar üstü korkuluk günümüzde sık kullanılır.

Lazer Korkuluk Modelleri

Lazer korkuluk hem şık hem de kaliteli bir üründür. Balkon ve camlar için sık kullanılır. Merdiven ve benzeri alanlarda kullanımı da yaygındır. Balkon veya korkuluklarında üst düzey bir görünüm isteyenler için lazer kesim balkon ve cam korkuluk kullanımı popüler bir seçimdir. Şık ve modern bir görünümle sonuçlanan hassas ve kusursuz bir yüzeydir. Bakırlar ferforje firması tarafından bu ürünler kullanıma sunulur.

Lazer kesim balkon ve cam korkulukların popülaritesi, çok yönlülüğünden kaynaklanmaktadır. Hem konut hem de ticari ortamlarda kullanılabilir. Konut ortamlarında genellikle balkonlarda ve geçitlerde kullanılır. Ticari ortamlarda genellikle merdivenlerde, resepsiyon alanlarında ve üst düzey bir görünümün istendiği diğer alanlarda kullanılır. Lazer kesim korkuluk geniş kullanım alanı ve uygun fiyatları ile günümüzde oldukça fazla tercih ediliyor. Bu korkuluk modelleri birçok farklı şekilde tasarlanabilir. Bakırlar ferforje sitesinden farklı modelleri görebilir ve hizmet alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM