Ünlüce’den çocuklara şenlik daveti Ünlüce’den çocuklara şenlik daveti


Projede Eskişehir Yeminli Mali Müşavirler Odası ve Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçilmesinden dolayı onur duyduklarını belirten Oda Başkanı Ersin Karakoç, projenin başarıya ulaşması için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. 
Teknolojide en önemli gelişme olan yapay zekanın, muhasebe, denetim ve danışmanlık hizmetlerinde önemli değişim ve dönüşüm yaratacağı gerçeğinden hareket edilerek mesleğe yeni misyon tanımlamalarının gerektiğini belirten Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ersin Karakoç, “Bu uygulama ile daha güvenli, kârlı, profesyonel ve kurumsal bir şekilde işlemesine, kurumsal ve kamu yararını gözeten bir anlayışla hizmet sunulmasına, sunulan hizmetlerin paydaşların ve kamuoyunun nezdinde saygınlığının ve değerinin artmasına, müşteri sadakatinin artmasına, müşteri portföyünün korunması ve dolayısıyla da kârlılığın artmasına, çalışanların memnuniyetinin artmasına, daha az hata, daha fazla performans sağlayarak verimliliğin artmasına, ücret konusundaki sorunların azalmasına, geleceklerini daha iyi planlamalarına ışık tutmayı amaçlamaktadır.” dedi. 
Hedef, 20224’te tüm Türkiye’de uygulanması
Projeye yönelik konuşan TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ise, “Meslek mensubu yaptığı hizmeti kaliteli üretecek, odalar da önce nasıl bir ofis kurmalarının gerekli olduğunu, müşterisine nasıl fayda ve değer yaratacağını öğreten yapılanmaları anlatacağız. Amacımız 2024 yılında bu projeyi tüm Türkiye’de uygulayabilmek. Eskiden küçük ofislerde bu iş sürdürülürken artık meslek mensupları bu işi ekip halinde sürdürecek.” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM