Dutluca mahallesinde selin yarattığı sorunlar çözülecek Dutluca mahallesinde selin yarattığı sorunlar çözülecek

Başkan Kurt, her zaman emeklilerin yanında olduklarını belirterek haklı mücadelelerini destekleyeceklerini ifade etti.
Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı ve sendika üyesi emekliler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Konukları Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Kurt, emeklilerin yaşadıkları sorunları yakından takip ettiklerini belirterek, yıllarca alınteri ile emek üreten insanların açlığa ve yoksulluğa sürüklendiğini söyledi. Emeklilinin huzur ve refah içerisinde yaşamasının tek arzuları olduğunu ifade eden Başkan Kurt: “Emekli hemşehrilerimizin yaşam standartları bir an evvel düzeltilmelidir. Her zaman emeklilerimizin yanındayız. Haklı mücadelelerini destekliyoruz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.

Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı da emeklilerin ekonomik olarak çok zor durumda olduğunu belirterek bu konuda sağlanacak her desteğin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Şanlı, Başkan Kurt’a emeklilere olan yaklaşımı dolayısıyla teşekkür ederek yeni görevinde üstün başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM