Fransız yapımı Renault, Türkiye’de en fazla tutan otomobil markalarının başında geliyor. Öyle ki etrafınızda Renault kullanan bir yakınınıza rastlamanız hiç de zor değil. Renault'un bu kadar tutmasında parçalarının kolayca bulunması büyük bir etkendir. Hem orijinal hem de yan sanayi Renault yedek parça ürünlerine pek çok mağazadan ve internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Sürücüler arasında bazı parçalar var ki çok daha fazla talep görüyor. Bunun başını çeken filtrelerdir. Örneğin Renault yağ filtresi ve polen filtresi sektörde sık sık aranıyor. Bunun yanı sıra Renault debriyaj seti de talep gören bir diğer parçadır. Sürüş sırasında aktif olarak kullanılan debriyajın zaman içinde aşınması, bu talebin arkasındaki en büyük sebeptir.

Renault Symbol Yedek Parça Fiyatları

Otomobil markalarının her birinde bazı modeller daha çok öne çıkar. Renault için bu modellerden birisi Symbol’dür. Renault Symbol, otomobil sektöründe en çok talep gören modeller arasında yer alıyor. Hal böyle olunca Renault Symbol yedek parça ihtiyacı da buna paralel olarak artıyor. Sürücüler özellikle de orijinal parçaları satın almak istiyorlar. Bunda orijinal parçaların aracın performansını maksimize etmesi büyük bir rol oynuyor. Fakat bu durum fiyatları da aynı ölçüde etkiliyor. Örneğin orijinal Renault Symbol yedek parça fiyatları için taban 180 TL iken yan sanayi ve muadillerde bu 50 TL’ye kadar düşüyor. Bundan dolayı kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Renault Megane Yedek Parça Fiyatları

Dünyaca ünlü markanın bir diğer popüler modeli Megane’dır. Megane aracınız için parça arayışındaysanız büyük bir fiyat aralığıyla karşılaşacaksınız. Çünkü yan sanayi sektöründe çok daha düşük fiyatlara ürün bulmanız mümkün. Ancak orijinal ürünler için daha fazla para ödemeniz gerekir. Buna ek olarak parça kategorisinin de fiyata etki edeceğini söylemek mümkün. Renault tampon ve far lambası için fiyatlar farklıdır. Karşılaşacağınız fiyatlar şehirden şehre ve hatta dükkandan dükkana değişecektir. Fakat kabaca söylemek gerekirse Renault Megane yedek parça fiyatları 50 TL’den başlayıp 15.000 TL’ye kadar gider.

Renault Oto Yedek Parça Sorgulama

Aracınız için parça sorgulaması yapmak istiyorsanız dışarıda vakit kaybetmenize hiç gerek yok. Çünkü internet üzerinden de bunu yapmanız mümkün. Bu noktada size önerimiz Parça Ofisi’dir. Oto parça sektöründe Türkiye’deki büyük bir açığı kapatan firma mağazası ve web sitesiyle müşterilerine hizmet veriyor. En fazla talep gören Renault otomobil için de farklı firmalardan ürün tedarik ediyor.

Parça ofisi üzerinden Renault parça sorgulama yapmak için ana sayfadaki alana araç bilgilerinizi girmelisiniz. Böylece ilgili ürünleri sitenin veri tabanından çekebileceksiniz. Daha sonra ürün kategorisi ve markası için sonuçları daraltabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise OEM kodudur. Eğer aradığınız ürünün OEM kodunu biliyorsanız bu şekilde de veri tabanından ilgili ürünü bulmanız mümkün. Parça Ofisi’nden kolayca sorgulama yapmak için şu bağlantıya tıklamanız yeterli:

Kaynak: www.parcaofisi.com

Editör: Mustafa YILDIRIM