Fantezi kostümler günlük kullanıma uygun olmayan özel zamanlarda kullanılan iç çamaşır modellerinin geneline verilen addır. Fantezi kostüm modelleri her ne kadar uzun süreli kullanımlara sahip olmasa da kumaşlarının kalitesi çok önemlidir. Fantezi kostüm, fantezi çorap ve fantezi iç çamaşırı modelleri gece giyiminin önemli parçalarıdır. Tarzınıza uygun fantezi kostümleri bulmak için Tiessi.com’a gelin!

Fantezi Kostüm Modelleri Nelerdir?

 

Fantezi giyim deri giyim, babydoll, gecelik, jartiyer, kostüm gibi farklı kategorilere ayrılıyor. Fantezi kostüm modelleri içinde en çok tercih edilen kostümler ise hemşire kostümü, hizmetçi kostümü ve polis kostümü gibi modellerdir. Bu modeller tüm estetiği ortaya çıkaran, şık tasarımları ile dikkat çeken giysiler arasındadır. Son zamanlarda en popüler olan desenler içinde ise leopar desenler olduğu söylenebilir.

Fantezi kostüm modelleri kişinin tarzına ve tercihine göre seçilmelidir. Daha kapalı ya da daha dekolteli kostümler bulabilirsiniz. Fantezi çorap modelleri de fantezi giyimin en önemli parçalarından biridir. Kostümlerle uyumlu farklı desen ve renklerdeki çoraplar setler içinde estetik bir görüntü oluşturur.

 

Fantezi Kostümlerin Özellikleri Nelerdir?

Fantezi kostüm ürünleri çeşitli bedenlerde, desen ve renklerde farklı konseptlerde üretilir. Fantezi kostümler; siyah ve beyaz, kırmızı, renkli, haki, kamuflaj, karışık renkli gibi birbirinden farklı renklere sahiptir. Fantezi kostümler S, M, L, XL, XXL ve XXXL olmak üzere her kadına uygun bedenlerde üretilir.  Fantezi kostümlerin üretiminde kullanılan kumaşlar kaliteli kumaşlar içinden seçilir. Kumaş içeriğinde polyester, elestan ve pamuklu gibi kumaşlar kullanılır.

 

Fantezi Kostüm Fiyatları

 

Fantezi kostüm fiyatları kostümün çeşidine, parça sayısına göre değişiklik gösterir. Kumaş kalitesi de fiyatı belirleyen önemli detaylardan biridir. Kadınlar dış giyimleri kadar iç giyimlerinde de özenli davranır. Fantezi kostümler özenli bir şekilde dışardan anlaşılmayacak şekilde kargolanır. Siparişinizi oluştururken bu konuda tedirgin olmanıza gerek kalmaz. Genellikle 3 parçadan oluşan fantezi kostüm modelleri, vücudu saran, hatları ortaya çıkaran modellerden oluşur.

Fantezi iç giyim kategorisinde yer alan çorap, elbise ve iç çamaşırı gibi ürünler günlük yaşamda da kullanılabilir. Ancak fantezi kostümler günlük kullanıma uygun değildir.

Fantezi kostüm kategorisinde yer verilen ürünler özel günlerde kullanılabilecek çeşitli konseptlerde tasarlanan şık giysilerdir.

Fantezi Kostüm Satın Alırken Hangi Noktalara Dikkat Etmek Gerekir?

 

Fantezi kostüm seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Kostüm seçiminde kendi tarzınıza ve partnerinizin tarzına uygun seçimler yapmanız gerekir. İnternetten kadın fantezi kostüm modellerini seçerken ürün açıklamalarını dikkatlice okumanız yararlı olacaktır. Fantezi kostüm ürünleri iç giyim ürünlerinde olduğu gibi geri iade ya da değişimleri olmayan ürünlerdir. Dolayısıyla ürünleri satın almadan önce konsept ve beden seçimlerinde dikkatli olmanız gerekir.

Tarzınıza uygun fantezi kostüm modellerini bulmak için zaman kaybetmeden Tiessi.com’u ziyaret edin!

Editör: Mustafa YILDIRIM