Pendik evden eve nakliyat firması olarak sizlere son derece kaliteli ve uygun bir şekilde hizmet veriyoruz. Şehir içi ya da şehirlerarası nakliyatlar da yapılabiliyor. Şehirlerarası nakliyat diye bilinen şey evden eve nakliyat yaparak bir şehirden başka bir şehre ya da ofis veya büro taşıyarak bir şehirden başka bir şehre eşyalarını taşınmasıdır. Bu şehirlerarası olan firmalar hizmet verirken en az 3 gün boyunca yolculuk yapıyorlar. 

Eşyaların Kolilemesi Hizmeti

Firma olarak taşıma   hizmeti verirken sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çaba sarf ediyoruz. Eşyalar fazla olduğu zaman depolama işi de yapılabiliyor.  Yeteri düzeyde olan eşyalarınızı yanınıza alıp geri kalan eşyaları depoya yerleştirebilirsiniz depoya yerleştirme hizmeti firmamız tarafından verilen bir hizmettir. Eşyalar nasıl kullanılır nereye yerleştirilir gibi soruları merak etmenize gerek yok. Firmamız tarafından gerekli olan bütün hizmetler verilir. Paketleme, montaj, demontaj, yerleştirme,  asansör hizmeti gibi bütün hizmetler firmamız aracılığı ile yapılır.

Taşıma işini genel olarak baktığımız zaman eşyalarınızı eski evinizden ya da eski adresinizden yeni lokasyonunuza firma aracı ile taşıma işlemine deniyor. Bu işlem esnasında paketleme montaj toplama taşıma gibi işlemlerde yapılır evden eve nakliyat ya da firmalardan bürolardan alınan eşyaların sorunsuz bir şekilde taşımak firmalar ile yükümlüdür. Eşyaların Taşınmasında Sözleşme Yapılması İstanbul evden eve nakliyat firması olarak sizlere son derece kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz. 

Profesyonel Göztepe Nakliyat Hizmeti Alın

Göztepe evden eve nakliyat firması olarak sizlere kaliteli bir hizmet veriyoruz. Dolandırıcı olabilecek firmalara dikkat edilmelidir. Bu firmaların yetki belgeleri yoktur gerekli sözleşmeleri yapmaz ve eşyalarınızı herhangi bir zarar geldiğinde bunları karşılamaz. Eğer anlaşma yaparken belgesi olmayan bir firma ile çalışmaya karar verdiyseniz birçok şeyi gözden çıkarmışsınız demektir. Nakliye hizmetinde dikkat etmeniz gereken pek çok şey bulunuyor. Bunlardan bir tanesi müşteri memnuniyetidir müşteri memnuniyetini dikkat ediyoruz. Oflas Nakliyat firması olarak sizlere kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz.

Eşyalarınızın Güvenli Bir Şekilde Taşınması

Nakliyat firması olarak size hizmet veriyoruz. Eşyalarınızı bir yerden başka bir yere taşıyarak nakliyesini yapan firmalar eşyalarınızı güvenli bir güvenli bir şekilde taşıma ile yetkilidir. Bu işlem yalnızca nakliye ile sınırlı değildir. Özel teknik becerileri ve donanımlarda gerektiren bir iştir taşırken eşyalarınız da hasar görünmemesi oldukça önemli bir konudur. Eşyalarınız ağırsa mutfak eşyaları ise mobilyalar, mutfak eşyaları, beyaz eşyalar, dolaplar asansörcülük taşımacılığı ile aşağı indirilebilir. Oflas Nakliyat olarak müşterilerimize güven veren hizmetler sunmaktayız.  Asansör taşımacılığında ekstra bir fiyat belirlenebiliyor. Bunun yanı sıra ekspertiz hizmeti de verilmesi gerekiyor. Ekspertiz işe başlamadan önce eve gelerek eşyaları kontrol eder. Eşyalarınızın taşınmasında tecrübe oldukça önemli bir konudur tecrübeli olmayan firmalar tarafından taşınan eşyalarınız da hasar meydana gelebilir. https://www.oflasevdenevenakliyat.com/ sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 Şirket Yetkilisi: Ergün ULUÇ

Telefon: 0216 427 29 67

E Posta: [email protected]

Web Adresi: https://www.oflasevdenevenakliyat.com

Editör: Mustafa YILDIRIM