League of Legends oyununda tam bir başarı için bazı özel ekipmanlardan oyun severlerin yararlanmaları gereklidir. Lol riot points adı verilen para birimleri, bu yöndeki beklentileri tam manasıyla karşılamaya yardımcı olabiliyor.

Çünkü onlar sayesinde her türde ekipman kolayca satın alınabiliyor. Burada birbirinden farklı türlerde paketlerin satışları yapılıyor. Ucuz riot points almak konusunda insanlar güzel şanslar elde edebiliyorlar.

Rp Kodlarının Geçerlilik Süresi

Rp kodları kullanım yönünden belirli bir süreye sahip mi bu sıkça sorulanlar arasında bulunuyor. Buradan tedarik edilen tüm Lol Rp kodlarının mutlaka en geç 1 yıl içerisinde kullanılması gerekiyor. Çünkü aksi halde bu kodlar geçerliliğini kaybedebiliyorlar.

Lol Rp Kodu Ne İşe Yarar?

Lol Rp kodu, League of Legends oyununun mağazasında kullanım için üretilmiş oyun para birimidir. Onun sayesinde kostümler, silah ve diğer türden yardımcı teçhizatlar satın alınır. Miktar olarak bu Rp’ler daima paket türüne göre bir değişiklik gösterirler. Oyun severler ne kadar Rp’ye ihtiyaçları varsa ona göre satın alım işleminde bulunurlar.

Lol 400 Rp Fiyatı

Lol Rp fiyatları konusunda bu platformda tüm bilgiler en açık şekilde yer alıyor. 400 Rp’nin 0 indirimli olarak 19 TL’den satın alınması mümkün oluyor. Ödemeler doğrudan online şekilde tamamen güvenli olarak yapılabiliyor. Kısa sürelerde ilgili hesaba site tarafından bu pointsler sorunsuz gönderiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM