Erdoğan Deri 2007 yılında kurulan Deri ürünleri ve markaları ile ülkemize katma değer sağlayan sektörün öncü, modern, kaliteli ürünleri ile alanında fark yaratan bir firma olarak öne çıkmaktadır.

Sahip olduğu Pegia, Cool Moon, Sheepy Care, Deri Market, Art Goya gibi markalar ile hizmetlerini sürdüren Erdoğan Deri, Pegia markası ile kadınlar için kışlık kombinlerin vazgeçilmezi olan kürklü bot üretimi ile başlayıp günümüzde dünyanın birçok ülkesine yazlık ve kışlık deri ithal etmektedir.

Cool Moon markası ile bot üretimine farklı bir bakış getiren Erdoğan Deri, gerek soğuktan korunma gerekse model tarzları ile birçok fenomenin kış aylarında vazgeçilmez ürünlerini piyasaya sunmaktadır.

Bir diğer markası olan Deri Marke ile internet üzerinden Erdoğan Deri’ye ait tüm ürünleri perakende olarak alabileceğiniz bir platform oluşturmuştur.

Anne & Bebek ürünleri üretimi de gerçekleştiren Erdoğan Deri Sheepy Care markası ile bu sektördeki ebeveynlerin ihtiyaçlarına sağlıklı çözümler sunmaktadır.

Deri ürünleri hayatın her alanında kullanılmasını amaçlayan Erdoğan Deri bir diğer markası olan Art Goya ile birlikte modern ve modaya uygun ayakkabı çeşitleri üretimi gerçekleştirmekte olup. Üretilen modelleri ise gerek ülkemiz gerekse dünyanın birçok bölgesindeki mağazalara tedarik etmekte ve kullanıcıları ile buluşturmaktadır.

Deri Ürünleri

Deri Ürünleri denildiğinde akla hemen hemen herkesin ilk olarak bot, mont gibi ürünler gelse de Erdoğan Deri sahip olduğu iştiraklar ile birçok farklı alanda üretim yaparak Deri’nin sağlıklı kullanımını hayatımızın her alanına dahil etmeyi amaçlamıştır.

Üretim hatlarında sadece Bot ve Mont bulunmayan Erdoğan Deri, Deri Ürünlerini aynı zamanda;

  • Ayakkabılık Kürk
  • Giysilik Kürk
  • Şapkalık Kürk
  • Polisaj İçin Kürk
  • Boya Rulosu İçin Kürk
  • Ay Eyeri İçin Kürk
  • Medikal Koyun Postu
  • Kürk Giyim
  • Tüylü Dana Derisi

Gibi ürün çeşitleri de bulundurmaktadır. İnsan vücudu açısından en sağlıklı ürünlerin başında gelen Deri Ürünleri üretimini hayatın her aşamasına dahil etmeye çalışan Erdoğan Deri, Ulusal ve Uluslararası fuarlarda ülkemizi temsil eden Deri sektörü ve Deri Ürünleri konusunda sektörde isim yapmış yegâne temsilcilerimizden birisi konumunda bulunmaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM