Huubay erkek ve kadın modasının nabzını tutmaya devam ediyor. En trend ve modası hiç geçmeyen kadın ve erkek takı ve aksesuar modelleri Huubay’de. Siz de erkek tesbih, takım elbise rozeti ve diğer tüm takı ve aksesuar modellerini Huubay’in zengin çeşitliliği içerisinde bulabilirsiniz. 

Erkek tesbih modellerine göre erkekler tarafından daha az tercih ediliyor gibi görünmesine karşın takım elbise rozeti kombinlere ayrı bir tarz katma özelliğine sahiptir. Birbirinden farklı tarzların temsilcisi olan ve göz alıcı tasarımlara sahip olan takım elbise rozeti modelleri her tür erkek kombininde kullanılabilecek şık bir aksesuardır. Takım elbise rozeti yakada kullanılabilmesinin yanı sıra farklı rozet modelleri şapka, çanta ya da farklı kombinlerde tamamlayıcı unsurlar olarak ön plana çıkabilir.

Erkek rozet modellerini aslında takım elbise rozeti olarak daha doğrusu klasik kombinlerde yer verilecek bir aksesuar olarak sınırlandırmak doğru değildir. Erkek rozetlerinin sevilen müzik gruplarını, ünlüleri, çeşitli hayvanları, meyveleri, futbol takımlarını ve pek çok farklı tasarımı kombinlerde kullanmaya imkan veren modelleri vardır. Rozetler üretilirken demir, çelik, metal, tahta ve çok çeşitli materyallerin tercih edilmesi mümkündür. Erkek rozetlerinin bazıları çok küçük boyutlarda üretilirken diğerleri daha dikkat çekici boyutlara ve görünümlere sahip olabilirler. Elde edilmek istenilen görünüme ve yansıtılmak istenilen tarza bağlı olarak beğeniye uygun rozet modelleri seçilebilir.

Takım elbise rozeti kullanılacağı durumlarda tercih edilen takım elbisenin görünümüyle, rengiyle ve tarzıyla uyum sağlamak çok önemlidir. Takım elbisenin tarzı ve rengi kadar kombinde yer verilecek diğer aksesuarların tarzı ve özellikleri de değerlendirilerek seçim yapılmalıdır. Takım elbiseler erkek giyiminde genellikle klasik bir şıklıkla özdeşleştirildiğinden pek çok erkek daha sade, klasik ve şık rozetleri kullanmayı tercih ederler. Diğer yandan spor kombinleri en iyi şekilde tamamlayacak renklerdeki ve tasarımlardaki rozetler klasik takım elbiselerle kombinlendiğinde uyumsuz bir görünüm elde edilmesi garantidir.

Rozetleri Nasıl Kombinlemelisiniz?

İster takım elbise rozeti ister erkek tesbih modelleri kullanılacak olsun şık, stil sahibi ve dikkat çekici bir kombin elde etmek için doğru takı ve aksesuarlar doğru kombinlerin parçası haline getirilmelidir. Rozetlerin gömlek yakalarında ve kıyafetlerin üzerinde kullanılması hoş bir görünüm elde edilmesini sağlayabilir. Sade tasarımlara sahip büyük kumaş çantalar ile büyük ve renkli rozetler şık bir şekilde kombinlenebilir.

Metal rozetler çantalar başta olmak üzere her tüm kıyafet ve şapka ile birlikte kullanılabilir. Metal rozetlerin yanı sıra farklı materyallerden üretilen çeşitli renklerde, desenlerde ve tasarımlarda üretilirler. Böylece farklı tarzlara ve zevklere sahip erkekler kendi tarzlarını en güzel şekilde yansıtmalarını sağlayacak rozet modellerini seçebilirler. 

Rozet modelleri genellikle kare ya da yuvarlak şekillerde üretilirler. Herhangi bir olayın, düşüncenin, kurumun ya da grubun temsil edildiği semboller şeklindeki rozetler yakaların kenarında, çantalarda, paltolarda, şapkalarda ve daha pek çok farklı yerde kullanılabilirler.

Özellikle yaz aylarında çantaların üzerinde birden fazla rozetin birlikteliği son derece şık bir görünüm elde edilmesini sağlar. Kış aylarında rozet modelleri atkıların ve berelerin üzerinde kullanılarak hoş kombinlere imza atılabilir.

Erkekler kombinlerini sade, çok dikkat çekmeyen ve minimal tasarımlara sahip rozetlerle tamamlamak istedikleri takdirde tercihlerini genellikle takım elbise yaka rozetlerinden yana kullanırlar. Takım elbise yaka rozetlerinin döküm ve metal materyallerden üretildikleri durumlarda dayanıklılıkları ve uzun süre kullanıma uygunluk veren yapılarıyla ön plana çıkarlar. Ayrıca formal görünümü en iyi şekilde tamamlayan aksesuarlar olduklarından her tarz kombinde olmazsa olmazlardan biri olarak kabul edilirler.

Huubay'i Ziyaret Etmek İçin : https://www.huubay.com.tr/

Editör: Mustafa YILDIRIM