Merkezlerden 36-57 ay arasındaki, tuvalet eğitimini tamamlamış çocuklar faydalanabiliyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklara yönelik projelerinden biri olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri, çocukların çok sevdiği mekanlar olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezi için yeni dönem ön kayıt işlemleri başlıyor. İsmail Hakkı Tonguç, Canan-Şükran Şeker, Sabiha Gökçen, Aşağı Söğütönü, Yarbay Hüseyin Vecihi ve bu eğitim öğretim yılında hizmete açılacak olan Fevzi Çakmak Erken Çocukluk Eğitim Merkezi olmak üzere 6 farklı yerde hizmet veren merkezler için ön kayıt işlemleri 15-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezlerde, 36-57 ay arasındaki, tuvalet eğitimini tamamlamış çocukların ön kaydı alınacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de kontenjanların sınırlı olduğunu, dolması durumunda kesin kayıtların noter huzurunda kura ile belirleneceğini kaydetti. Ön kayıt formuna görselde bulunan karekodu okutarak ya da www.tepebasi.bel.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

Kayıtlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen veliler, Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan merkeze 0 (222) 211 40 00 / 1190-1191-3410  numaralı telefondan ulaşabiliyor.

Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri; mevzuata uygun şekilde, çocukların gelişim alanlarını destekleyici bir hizmet anlayışı ile eğitim veriyor. Donanımlı iç alanlarıyla, okul öncesi eğitime uygun şekilde tasarlanan merkezler; çocukların en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürürken, merkezlerden faydalanan öğrenciler ve velileri de memnuniyetlerini ifade ediyor.

Editör: şenay Yıldırım