ESİAD Başkanı Kenan IŞIK ve Yönetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinden oluşan bir ekip ile Metin GÜLER’i ETO Başkanlık makamında ziyaret etti.

ESİAD Başkanı Kenan IŞIK ziyaret sırasında bu yıl “Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Eskişehir, Dünü, Bugünü ve Yarını” temalı bir program başlattıklarını ve bu programın bir parçası olarak “Eskişehir’e Değer Katanlar” temalı ziyaret ve etkinlikler planladıklarını, bu kapsamda ziyaretlere devam ettikleri açıkladı.

Bu kapsamda Eskişehir ticaret ve sanayisinin gelişimine büyük emek ve katkıları olan, ETO ve ETO Başkanı Metin GÜLER’e şükranlarını sunmak ve gelecek için görüş ve önerilerini almak istediklerini ekledi.

Eskişehir’in Cumhuriyetin 2. Yüzyılında çok daha iyi noktalara taşınabilmesi için geçmişi ve bugünü iyi anlamayı, geleceği bu tecrübe ve birikimlerin üzerine stratejik yaklaşımlarla şehrin tüm unsurları ile birlikte hareket edilerek inşa etmeye başlamanın çok önemli olduğunun altını çizdi.

IŞIK konuşmasında “ESİAD olarak şehrin tüm paydaşları ile birlikte gelecek yüzyılın inşasına başlarken birlikte hareket etmeyi, bu temelleri atarken geçmişi iyi anlayıp, analiz edip, birikim ve tecrübeleri dikkate alarak bir yol haritası belirlemenin önemine inanıyoruz” dedi.

IŞIK “Eskişehir Ticaret Odası ve Başkanı olarak Metin GÜLER Eskişehir’imizin Ticaret ve Sanayi hayatına başarılı çalışmaları ile imza atmış, Başkanı bulunduğu odanın tüm ekibi ve paydaşları ile Eskişehir’in bir dünya markası olmasında önemli katkılar sağlamıştır. ETO’nun Eskişehir’in nitelikli ve kaliteli bir şehir olması, sürdürülebilir bir yapı ile sağlıklı gelişmesi için çok önemli katkı ve desteleri olmuştur. Ayrıca, sadece şehrimiz için değil birçok şehir için örnek olarak Anadolu’nun Yıldızları sloganının oluşmasında önemli rol üstlenmiştir. ETO Kurumuna ve bu başarılı kurumun Başkanlığını yapan Sn. Metin GÜLER ve ekibine bugüne kadar yaptıkları değerli katkılar için minnettarız. Ayrıca Metin GÜLER Başkanımızın son olarak TOBB’de aldığı yeni görevde şehrimiz için çok önemli bir başarı olmuştur. Bunun içine ayrıca tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”  diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM