Programa Şair-Yazar Meltem Kösem, Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Kadın Kolları, Güneşspor Kadın Kolları, Kent Konseyi kadın üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Tarihi Odunpazarı ilçesinde bulunan Eskbilder Dernek binasında gerçekleşen programın açılış konuşmasını Eskişehir Bilecikliler Dernek (ESKBİLDER) Başkanı İrfan Öz yaptı. Öz konuşmasında “Biz bu yolda sizin gibi kadın arkadaşlarımızla da omuz omuza olursak her türlü zorlukları aşacağımızı umut ediyoruz. Kadınlar deyince aklımıza Kurtuluş savaşımız geliyor, savaşı kazanmamızda ki yegane sebep siz kadınlardır. Bazı şeyler gönül işidir, dernek işleri de böyledir. Bizleri kırmayıp derneğimize gelen siz kadınlarımıza şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Bu ortamları daha da çoğaltmak için hep birlikte kararlar alıp uygulayacağız, daha güzele daha fazla çalışarak, proje üreterek ulaşacağız”dedi.

Programın ikinci kısmında Şair-Yazar Meltem Kösem Hanım’ın şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Sonrasında yapılan sohbetler ve dağıtılan ikramlarla katılımcılar hoş vakit geçirdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM