Saadet Partisi İl Başkanı Bingöl'den Sokak Hayvanları İçin Devrim Niteliğinde Öneriler Saadet Partisi İl Başkanı Bingöl'den Sokak Hayvanları İçin Devrim Niteliğinde Öneriler

İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazar günü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı iddia ediliyor.
AK Parti Eskişehir'de dün gece sosyal medyada başlayan "Eskişehir'e çok yakışacAK" paylaşımlarının Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu  için yapıldığı ifade edildi. AK Partili isimlerin dün sosyal medya hesaplarından yaptığı "Eskişehir'e çok yakışacAK" paylaşımlarının Eskişehir'e AK Partili bir büyükşehir belediyesinin çok yakışacağı anlamına geldiğini ifade eden AK Partili kaynaklar, Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 ilin büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacağını bunların içinde Eskişehir'in de bulunduğunu aktardı. AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayının ise AK Parti Milletvekili sanayici Nebi Hatipoğlu olacağı öne sürüldü.

Editör: Mustafa YILDIRIM