İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor? İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor?

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şunları söyledi: “Yıllardır süren bu kahvaltı programları beni çok mutlu ediyor sizlerle birlikte olmak enerjimizi yükseltiyor. Eskişehir son 25 yılda çok farklı bir noktaya geldi, özellikle dışarıdan gelenler bu farklı daha net görüyor. Tepebaşı küllerinden doğan bir ilçe oldu, bunu hep beraber başardık. Bizim tek hedefimiz var; Seçimlerde haritadaki oluşan kırmızı nokta var ya onun değişmemesi… Bunun için bize desteğinizi sürdüreceğinize inanıyorum gelin birlikte yönetelim ve kenti daha güzel yarınlara ulaştıralım.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir özel bir il, bunu sağlayan ise; bizim birlikteliğimiz. Görev yaptığımız süre boyunca şeffaf, demokratik ve katılımcı bir belediyecilik yaptık. Biz size güveniyoruz, sizlerle birlikte şehri yönetmekten memnunuz, bundan sonra da ortak akılla hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ise şöyle konuştu: “Esnafımız ile süregelen bu güzel birlikteliğin ve dayanışmanın seçim sonrasında da devam edeceğine inanıyorum, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen Eskişehir esnafı ayakta kalmak için güzel bir mücadele veriyor ve bu da bizlerin umudunu güçlendiriyor. 25yıldır olduğu gibi bundan sonra sizinle birlikte Eskişehir için emek vermeye devam edeceğimize inanıyorum.”

Editör: şenay Yıldırım