Eskişehir Kahve Festivali için geri sayım başladı.

AK Parti: “Eskişehir ikinci millet bahçesini istiyor” AK Parti: “Eskişehir ikinci millet bahçesini istiyor”

29 – 30 Eylül – 1Ekim tarihlerinde Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkında gerçekleştirilecek Eskişehir Kahve Festivali için katılımcı firmalarla gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile festivalin startı verildi.

Kahve sektörü ve paydaşlarından çok sayıda katılımcı ve davetlinin katıldığı tanıtım toplantısında etkinlik takvimi ve süreç hakkında festival koordinatörü Ahmet Can Akdemir tarafından katılımcılara bilgiler verildi.

Festivale yerel kahve dükkanlarının yanı sıra ulusal ve global ölçekte çok değerli markaların katılım sağlayacağını belirten Akdemir

Bu sene 4. Kez gerçekleştirdiğimiz ve bölgenin en büyük festivallerinden biri olan Eskişehir Kahve Festivali artık bir gelenek haline geldi. Onlarca değerli katılımcı kahve severlerin heyecanla beklediği bu sürece hazırlanıyor. Ücretsiz kahve tadımları, interaktif atölyeler, seminerler, barista şovları, çeşitli sahne şovlarının yanı sıra bu sene çok özel konserler organize ettik.

 Bu sene de şehrin en havalı adresinde Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkında olacağız. Dedublüman, Yüksek Sadakat, Reyhan Karaca, Burak Kut, Mansur Ark, Grup Vitamin, Retrobüs konserlerinin yanı sıra Dj performansları ile dolu dolu 3 gün geçireceğiz. Sorunsuz, her detayıyla kesintisiz bir eğlence için önemli bir mesai harcıyoruz.

 Eskişehir ve dışından on binlerce festival severi ağırlamayı hedefliyoruz ve katılan, destek veren, sponsorlukları ile bu festivale renk katan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Festivalin konser takvimi ise şu şekilde:


29 Eylül Cuma: Electronic Stage

30 Eylül Cumartesi: Dedublüman, Yüksek Sadakat

1 Ekim Pazar (90’lar Festivali): Burak Kut, Reyhan Karaca, Mansur Ark, Grup Vitamin, Retrobüs

Biletler Passo ve Biletix’te

Editör: Mustafa YILDIRIM