Este Lorien 2023 yılı itibariyle Eskişehir’de 5. yılına girerken kadınların güzellik ve bakım ihtiyaçlarını ayrıcalıklı çözümleriyle karşılamaya devam ediyor. Este Lorien geniş hizmet yelpazesi, kaliteli ürün ve cihazları, hijyenik ortamı, her biri alanında deneyimli ve güler yüzlü personeli ile Eskişehir Güzellik Salonları içerisinde en iyi hizmeti sunma motivasyonu ile ilk günkü heyecanını koruyarak hizmet veren bir güzellik salonu olarak dikkati çekmektedir.

Metropol şehirlerde yer alan elit seviye güzellik salonlarının sunmuş oldukları hizmet kalitesini Eskişehirli hanımlarla buluşturma misyonu ile yola çıkan Este Lorien, bünyesinde lazer epilasyondan cilt bakımına kadar birçok hizmet sunmaktadır.

Este Lorien Güzellik Salonu Bünyesinde Sunulan Hizmetler

Este Lorien bünyesinde sunulan ve en sık tercih edilen güzellik salonları hizmetleri;

·       Lazer Epilasyon (Tüm vücut veya talep edilen bölgelerden oluşan 8 seanslık lazer epilasyon paketleri sunulmaktadır.)

·       Derinlemesine Cilt Bakımı (Este Lorien uzmanları tarafından özel olarak geliştirilen 6 in 1 plus komple cilt bakımı paketi kapsamında, 13 aşamaya kadar uzayabilen, derinlemesine cilt temizliği ile birlikte mevcut cilt problemlerini gidermeye yönelik profesyonel cilt bakımı işlemleri yapılmaktadır.) (Siyah nokta, ölü hücre, açık gözenek, milia, ton farklılığı vb.)

·       Kırışıklık Bakım (Özellikle yetişkin yaş grubu kadınların cilt ihtiyaçlarına ve cilt problemlerine yönelik ileri cilt bakımı paketidir. Ortalama olarak 6 seanstan oluşmaktadır.)

·       Kirpik Lifting / Keratin Bakımı (Daha uzun, kıvrımlı, hacimli ve sağlıklı kirpikler için keratin bakımı destekli kirpik lifting işlemi yapılmaktadır.)

·       Bölgesel İncelme ve Bölgesel Zayıflama Uygulamaları (Selülit giderme, yağ yakma, bölgesel incelme, bölgesel zayıflama işlemleri gerçekleştirilmektedir.)

Şeklinde özetlenebilir.

Bu doğrulta yukarıda sıralanan hizmetler müşterilere sunulurken butik çalışma prensibi esas alınır. Bir başka ifade ile seans odaları işlem esnasında kişiye özel olarak ayrılır, aynı seans odasında eş zamanlı olarak birden fazla müşteriye kesinlikle işlem yapılmaz ve uygun bir planlama çerçevesinde kalabalık bekleme odaları ve yüksek seans bekleme süreleri gibi problemlerin önüne geçilir.

Este Lorien ve Hizmet İlkeleri

Este Lorien müşterilerine en iyi güzellik salonu hizmetlerini sunmak üzere belirli ilkleri ve prensipleri, görev yapan tüm personelleri ile birlikte benimsemiştir.

Bu kapsamda güzellik salonları hizmetlerinde aşağıda dört ana konu etrafında şekillenen ilke ve prensipler doğrultusunda işlem yapılmaktadır.

1.       Hijyen:  Este Lorien tarafından sunulan tüm hizmet ve işlemlerde kullanılan tüm ürünler tek kullanımlık / kullan at niteliklidir. Bu hususta seanslar esnasında kullanılan, eldiven, sedye örtüsü, havlu, terlik ve materyaller seans öncesinde değiştirilmektedir. Bununla birlikte güzellik salonu gün içerisinde periyodik olarak temizlenmekte ve kullanılan tüm cihazlar seans öncesinde detaylı olarak sterilize edilmektedir. Bu kapsamda web sitesinde de açıkça yayınlanan hijyen prosedürü takip edilmektedir.

 

2.       Müşteri Memnuniyeti: Hizmet alan tüm müşterilerin memnuniyet ve beklentileri sürekli olarak takip edilerek söz konusu beklentiler ve öneriler doğrultusunda hizmet geliştirme işlemleri sürekli olarak yürütülmektedir.

 

3.       Güncel Seri ve Son Teknoloji Cihaz Kullanımı: İşlemler esnasında kullanılan cihazların periyodik olarak bakımları yapılmakta, atış süresi dolmadan başlık değişimleri gerçekleştirilmekte ve cihaz yenilemeleri düzenli aralıkla yapılmaktadır. Bu kapsamda yıllık olarak düzenlenen güzellik fuarlarına katılım sağlanarak yeni teknoloji cihazlar ve işlem teknikleri hakkında güncel gelişmeler takip edilmektedir.

 

4.       Yüksek Kaliteli ve Sağlıklı Ürün Kullanımı: Seanslarda kullanılan ürünler öncelikli olarak kişi sağlığına olumsuz herhangi bir etkisi olmayan ve küresel ölçekte bilinirliği / marka değeri olarak yüksek kaliteli niteliğe sahiptir.

Bununla birlikte yukarıda dört ana konu altında özetlenen ilkeler ve prensipler çerçevesinde Este Lorien hizmet portföyüne periyodik olarak yeni hizmetler eklenmektedir.

Her yaştan Eskişehirli kadınların gözdesi,  yüksek tavsiye ve memnuniyet oranına sahip Este Lorien tarafından sunulan lazer epilasyon, cilt bakımı, kirpik lifting, kırışıklık bakım, bölgesel incelme ve bölgesel zayıflama gibi pek çok güzellik salonu hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi almak için güzellik uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Eskişehir güzellik salonları içerisinde kaliteli hizmet verme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Este Lorien web sayfasını “  https://www.estelorien.com.tr/ ”   linki üzerinden inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM