Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan sahte Amerikan Dolar'ı ele geçirildi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimlerin çalışması neticesinde bir şahsın temin ettiği sahte Amerikan Dolarları'nı Eskişehir ilinde piyasaya süreceği bilgisi alındı. Şüpheli şahsın kullandığı araç, Tepebaşı ilçesi Yukarı Söğütönü Mahallesi'nde durduruldu. Şahsın üzerinde ve araçta yapılan arama sonucunda; 207 adet piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan her biri farklı seri numaralı sahte 100 Amerikan Doları banknot ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında "Parada Sahtecilik" suçundan soruşturma başlatıldı.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı kaçakçılık suçları ile mücadeleye yönelik her türlü tedbiri almaya kararlılıkla devam edeceğini aktardı.
Eskişehir'de sahte dolarlar ele geçirildi
Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan sahte Amerikan Dolar'ı ele geçirildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehir’de salı ve çarşamba saatlerce elektrik olmayacak
Eskişehir’de ETİ Bor Operasyonu
Eskişehir’de kiralık ev fiyatları 2026
Eskişehir’de Islak Mendil Alarmı
Eskişehir’de 6 gün elektrik kesintisi olacak: İşte etkilenecek bölgeler
Eskişehir okul servis ücretleri 2026-2027 belli oldu





