İyi Parti Odunpazarı İlçe Başkanı  Gürol Yer haftalık basın açıklamasında şunları söyledi; “31 Mart Yerel Seçim süreci akışı devam etmektedir.

Tüm itiraz ve beyanlarımıza rağmen Eskişehir’de seçim iki partili, iki aday varmış gibi bir hava oluşturulmaya çalışılmakta,

Acilen Türk Dünyası Vakfı’ndan açıklama bekliyoruz Acilen Türk Dünyası Vakfı’ndan açıklama bekliyoruz

İnsanlarımız iki cephenin tarafı olmaya ikisinden birini tercih etmeye mecbur bırakılma duygusuna alıştırılmaya uğraşılmaktadır.

Hür ve müstakil İyi Parti ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de bu danışıklı döğüşü, bu kayıkçı kavgasını bu cambaz gösterisini bozuyor ve bozacaktır.

Asil Milletimize 22 yıldır Ülkenin getirildiği durum ve düşürüldüğü mağduriyet sebebinin bu ikili kumpas kumpanyası olduğunu çok rahat anlatıp, ispatlamaktayız.

31 Mart tarihi bu senaryo yazar ve oyuncularına Türk Milletinin tokatı atacağı tarih olacaktır.

Sahte su faturaları, kurgu görseller, birbirlerine iftira hikayeler ile şehir gündemi değiştirilmekte, değiştirilmeye çalışılmaktadır.

Güzel Eskişehir adı maalesef gözlerini rant hırsı bürümüş menfaat, inşaat, emlak, rant lobisi aşıklarınca kirletilmekte, adımıza zarar verilmektedir.

Ekonomiden hiç bahsedilmiyor, akaryakıt fiyatları, ekmek fiyatları, enerji fiyatları görülmüyor, görülmesi istenmiyor,

Sığınmacı işgalcilerin şehre ve sosyolojiye verdikleri zarar hiç akıllarına gelmiyor varsa yoksa rant odaklı, iftira kumpaslı ve limitsiz harcamalı bir seçim kampanyası yürütülmektedir.

Bir tır dorsesinin aylık 50 bin lira, bir duvarın 500 bin liraya kiralandığı, verilen yemek, kiralanan alanların konumlarını düşündükçe ikili senaryo oynayanlarının ne için mücadele ettiklerini çok iyi anlayabiliyoruz…

Sürecin ve gelişmelerin takdirini değerli hemşehrilerimize bırakıyoruz.

Bizler cesurlar hareketi

Milletin nefes alma noktası

İkili senaryoya mecburiyetini reddeden

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak geçen süreçte

Odunpazarı Belediye Meclis Asil ve Yedek listelerimizi

Devamında İlçe Merkezimiz ve Kırsal Mahallerimizi kapsayan 971 Sandık Kurulu üyelerimizi eksiksiz teslim ettik.

Bugün değerlendireceğimiz konu bizim için oldukça önem arz eden

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Meclis Aday listemizdir.

4+4 kontenjan, 33+33 asil yedek liste olarak itina ve itimam tespit ve teslim ettiğimiz 74 kişilik Belediye Meclis listemizdeki Adaylarımız içinde oldukları seçim sürecine üzerlerine aldıkları unvan sorumluluğuyla son hızla devam etmektedirler.

Liyakat, Davaya Sadakat, Sorumluluk alanı Odunpazarı İlçemizin sosyal dokusuna uygun bir meclis listesini son derece gerçekçi bir uygulama istişare ve ittifak ile tespit ettik.

Rakip listelerde olduğu gibi yandaş-yoldaş önceliği değil, aday küsmesin, akrabalar darılmasın, iş ortağım boşta kalmasın, inşaat, emlak işleri aksamasın, beylerin, ağaların oğulları, eşleri yanımızda olsun diye düşünmeden.

Büyükdere Mahallesi, Emek Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi,

Sivrihisar, Mihallıçık, Seyitgazi, Beylikova, Çağlan Yöresi

Ev Kadını, Site Görevlisi, Turizmci, Emeklilikte Mağdur Mücadele Temsilcisi

20 yaşında bir genç, Sanayici, Çiftçi, Spor Adamı, Avukat, Belediyeci, Eğitimci, Mühendislerin olduğu.

En önemlisi bir Sosyoloğun olduğu, Mali müşavir, Sağlıkcı, Esnaf, Eczacı, Üretici bir Besicinin olduğu.

Son derece Odunpazarımızın dinamiklerinin ve sosyolojisinin temsil edildiği bir liste ile hemşehrilerimizin huzurundayız.

İnanarak ve güvenerek, çalışarak. Diyoruz ki; Biz bu ikili oyunu bozacağız…

Büyükşehirde Sayın Melih Aydın, Odunpazarında Sayın Emine Edizgil ile 31 Mart akşamında İYİ Parti ve Cesurların neler yaptığını ve sonraki süreçte neler yapacağını tüm Milletimiz görecektir,

Verilecek helal oylar ile Millet Mecliste temsil edilecektir.

Tevekküle razı, tercih, İlgi ve alakaya mazhar olmak gayemizdir  

İyi Parti olarak ciddiyet ile seçimin her an ve alanı, akışı için çalışmalarımız sürmektedir. Katılımınıza teşekkür ediyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM