Cioman Tiktok platformunda videolar çeken ve çektiği bu videolar ile popüler olan bir fenomendir. Kendisi Tiktok’ ta oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Tam adı Cihan Emre Erdoğan’dır. Kendisi Adana doğumludur ve 5 Ocak 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaptığı paylaşımlar birçok kullanıcı tarafından yoğun bir ilgiyle takip ediliyor.

Aynı zamanda şarkıları da vardır. Yak Beni ve Duramam isimli şarkıları genel olarak çok beğenilmiştir. Bunların yanı sıra Ağustos ayında çıkardığı Zorda isimli bir şarkısı daha bulunuyor. Bu şarkısı kıs süre içerisinden 1 milyondan daha fazla izlenme alarak iyi bir başarı elde etmiştir. Kimdir kim internet sitesinden ünlü fenomen hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Cioman’ ın Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Ünlü Tiktok fenomeni Cioman’ın farklı sosyal medya hesapları vardır. Öncelikle popüler olduğu platform Tiktok’ta Cioman kullanıcı adıyla videolar paylaşmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Instagram hesabında da Cioman kullanıcı adına sahiptir ve 435 binden daha fazla takipçisi bulunur.

 Bunların yanı sıra şarkı ve benzeri şeyleri yayınladığı bir Youtube hesabı da bulunuyor. Bu kanalda ise 108 binden daha fazla abone sayısına sahip olması ile ön plana çıkıyor. Ünlü Tiktok fenomeninin kilosu 80 iken boyu ise 1.88 uzunluğundadır. Oğlak burcu olan isim hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve onun kim olduğunu öğrenmeyi istiyorsanız kimdir kim internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.kimdirkim.com/cioman-kimdir-kac-yasinda-nereli.html

Editör: TE Bilişim