Fleetmole araç kiralama yöntemi ile araç kiraladığınız zaman birçok maddi külfetten de kurtulmuş olursunuz. Bu maliyetlerin başında araçların kasko, trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi, araç bakım giderleri tamir ve olası herhangi bir kazada çıkarmış oldukları masraflar gelir. 

Araç Kiralama Fiyatları 

Araç kiralama fiyatları yapılacak olan tercihlere bağlı olarak farklılık gösterir. Kiralayacağınız uygun fiyatlardan daha yüksek fiyatlara kadar araba markası vardır. E ihale araç markadan sonra kiralık araç fiyatını etkileyen bir diğer unsur ise aracın modelidir. Araçların manuel ve otomatik vites olmak üzere farklı opsiyonları vardır. Tahmin edilebileceği gibi otomatik vitesli araçların fiyatları manuel vitessiz araçlara göre biraz daha yüksektir. Araç kiralama firmalarının gerek bireysel araç kiralama gereksiz de şirketler için araç kiralama seçenekleri vardır.

Araç sahibi olmak artan fiyatlar ve yüksek faizli krediler nedeni ile oldukça külfetli. Bu dönemlerde bireysel araç kiralamak araç ihtiyaç için en doğru adımdır. Bu açıdan bakıldığı zaman araç kiralama hizmetleri ciddi bir ihtiyaca karşılık veriyor. Araç kiralamayı günlük kiralamadan uzun dönem kiralama hizmetini kadar uzanan seçenekler ile yapmanız mümkün.

 Fleetmole araç kiralama ve Filo kiralama ile sektörün en güvenli hizmetini sizlere sunuyor.  

Editör: Mustafa YILDIRIM