TGF’nin Ankara’daki genel merkezinde gerçekleşen ziyarette Çakırözer, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyelerinden basının sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Utku Çakırözer’in her zaman basının yanında olduğunu belirterek, “Anadolu basınının sorunlarını ilettiğimiz sayın Çakırözer, bu sorunların mecliste gündeme taşınması ve sesimizin duyurulması noktasında her zaman yanımızda oldu, kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Utku Çakırözer de, “Ben de gazeteci kökenliyim, basının sorunlarını meclise taşımak ve çözebilmek için TGF ile iletişim içerisinde olmak, sorunları bizzat bu işin içinde olanlardan öğrenmek gerekiyor. Bu işbirliği için Genel Başkan Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri nezdinde tüm TGF ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Genel Başkan Yılmaz Karaca’nın yanı sıra Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Başkan Yardımcıları Levent Altun, R. Kaya Tepe, Necmi Işıksal, Mehmet Aydın, Mali Sayman Derya Akbıyık, Genel Sekreter Yardımcısı Ercihan Çakmak, yönetim kurulu üyeleri Sezai Matur, Alaattin Yakın, İbrahim Akkaya ve Mustafa Güral yer aldı

Editör: Mustafa YILDIRIM