Yapılan toplantıda ESMMMO bünyesinde kurulan Gençlik Platformu hem meslek camiasına hem de basına tanıtıldı. ESMMM Odası Yönetim kurulu adına Oda sekreteri İlhan GÜLCÜ konuşma yaparak oluşturulan Gençlik Platformu’nun camiamıza hayırlı olmasını ve gençliğin çok iyi işler yapacağına inandıklarını belirtti.

Platformun kurucuları Serhat Cer ve Serap Yıldırım konuşmalarında platformun amacının genç meslektaşlar arasındaki mesleki ve sosyal ilişkilerin güçlenmesi olduğu vurgusunu yaparak, gerçekleştirilecek etkinlik, eğitim ve seminerler aracılığıyla birlik ve beraberliğin güçlendiği, farklı fikir ve görüşler ile zenginleşen bir platform olmasını hedeflediklerinden bahsettiler.

Oluşturulan bu platformda Kişisel Gelişim Komisyonu başkanlığını Büşra Yazıcı, Sosyal Sorumluluk Komisyonu başkanlığını Harun Kayalar, Sosyal Aktiviteler Komisyonu başkanlığını Berna Altınsoy ve Sosyal Medya Komisyonu Başkanlığını Hüdaverdi Çayır üstlenirken, planladıkları projeleri meslek mensuplarına sundular.

Platform Kurucuları ve Platformun Komisyon Başkanları, ESMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Karakoç’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine Platformun kuruluşundaki destekleri ve genç meslektaşlara olan güvenleri ile yollarını açtıkları için teşekkür ettiler.

Toplantının ikinci bölümünde genç meslektaşlar fikir, düşünce ve meslek ile ilgili önerilerini paylaştılar.

Toplantı sonunda Kemal İlterberk genç meslektaşlara kahvenin tarihi ve kahve demleme sanatları konulu workshop düzenledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM