Erkeklerde sıklıkla görebildiğimiz erkek kısırlığı sorunu çiftler arasında büyük problemlere neden oluyor. Bu problemlerin sonucu ise boşanmaya kadar gidebiliyor. Çünkü kısırlık hamile kalmayı engeller ve bir evlilik için olmazsa olmaz çocuklardır. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için ilk yapılması gereken bir sperm testi yaptırmaktır. Ancak insanların birçoğunda bunun endişeyle karşılaşıldığı görülüyor. Bunun nedeni ise utanmak duygusudur. Ancak Geminilab ile bu duygunuz tamamen ortadan kalkıyor. Firma sizler için özel sperm testleri hizmeti vererek, kliniklere kadar gitmenizi önlüyor. Evinizde rahatlıkla testinizi vermenizi sağlıyor. Peki bu hizmetleri nasıl veriyor?

Eviniz Rahatlığında Sperm Testi

Firma verdiği sperm testleri yani spermiyogram hizmeti sayesinde insanların kliniklerde utana sıkıla test verme sorunlarını ortadan kaldırıyor. Bu sebepten test vermeyenler için tam bir çözüm oluyor. Bu hizmetten yararlanmak için yapmanız gerekenlerin başında ise firmanın sitesine girerek sperm test kiti siparişi geliyor.

Siparişinizi Verin Kısa Sürede Sonuca Ulaşın

Sitenin sipariş kısmında yer alan iki farklı test kitinden birini tercih ettiğinizde en kısa sürede ücretsiz bir şekilde ürününüz sizlere ulaştırılıyor. Sperminizi kitlerin içerisine doldurduğunuzda ise firma sizden kitlerinizi alıp özel laboratuvarlarına götürüyor. Aynı gün içerisinde de sonucu bildiriyor.

Uygun Fiyat

Geminilab’dan alacağınız kitleri en uygun fiyattan sunuluyor. Hem ucuz hem kaliteli kitler ile testinizi kolaylıkla verebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM