Zeynep Doğa Alpay Beşiktaş'a transfer oldu Zeynep Doğa Alpay Beşiktaş'a transfer oldu


Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında gerçekleşen “Bizim Türkülerimiz” konserinin yönetiminde TV programcısı Şeker Aybala, şehrin sevilen sanatçıları Zafer Kıran, Aytaç Karausta, İbrahim Oflaz, Mehmet Özel, Hüseyin dikmen ve sporculardan oluşan koro sahne aldı. Ücretsiz olarak düzenlenen, yaklaşık 2 saat süren konsere yoğun bir katılım oldu. Konserde “Andımız”, “Yüzüncü yıl marşı”, “Türkiyem”, “Hızıroğlu”, “Uzun ince bir yoldayım”, “Yalan dünya”, “Burası Muş’tur” gibi sevilen türküler seslendirildi. Konsere Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Başkan Yardımcısı Necati Sarıca, TÜFAT başkanı Ahmet Bingöl, Yörük Türkmen Federasyonu başkanı Halil Türkan ile spor, eğitim, siyaset, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluş temsilcileri geceye katıldılar. 
Semt kulüplerimizin desteklenmesini istiyorum
Gökmeydanspor kulübü başkanı Hilmi Yıldırım, “Kulübümüzde Tiyatro ve diksiyon kursları Tepebaşı halk eğitim koordinasyonu ve belgesi ile başlamış semt kulüplerimizin desteklenmesini istiyorum. 2024 yılında da daha nice konserler vereceklerini belirten Kulüp başkanı Hilmi Yıldırım “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık, bu vesile ile sporun sanatla, Türkülerle buluştuğuna şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Güzel ve anlamlı gecemize katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.” dedi. 
Kulübe bu sezon sponsor olan Şahin Erden kuyumculuk, Çankaya grup, ESGYO Emlak firmalarına ve geceye destek veren Gül Kardeşler nakliyat, Zafer Çelik tur işletmelerine gecenin anısına hazırlanan plaketleri CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Belediye Başkanı Kazım Kurt, Easkf Başkanı Sadri Atam ve TÜFAD başkanı Ahmet Bingöl, Bozüyük Güneşspor kulübü başkanı Ümit Kök tarafından takdim edildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM