Tüketicilerin keyifli bir ortamda, profesyonel bir hizmet alarak, güvenle alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla altın, pırlanta ve alyans katlarıyla hizmet verdiklerini belirten Ercan Kardeşler Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ercan; “13-16 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenledikleri indirim günleri ile ilgili sorularımızı cevapladı.

Güncel Ürün, Gerçek İndirim Günleri etkinliğine nasıl karar verdiniz?

Bildiğiniz gibi bir süredir gerek uluslararası piyasalardaki altının yüksekliği, gerekse yüksek enflasyonun getirdiği olumsuzluklar nedeniyle, tüketici olarak daha temkinli ve tutumluyuz. Çok daha dikkatli alışveriş yapmaya çalışıyoruz ve elbette belirsizlikten dolayı daha uygun fiyatlı ürünlere yöneliyoruz. Aynı durum bilhassa evlilik sürecindeki çiftlerin ve ailelerinin altın takı ve mücevher ihtiyaçları için de geçerli. O nedenle biz de Ercan Kardeşler olarak, altın, pırlanta ve alyans dahil tüm ürün gruplarında fiyatlarımızı son derece cazip hale getirerek, hem Eskişehir tüketicisinin bütçesine katkıda bulunmayı hem de enflasyonla mücadeleye destek vermeyi amaçladık.

 İndirim Günleri ne kadar sürüyor? Hangi ürünlerde indirim var?

Sadece 4 gün sürecek büyük indirim günleri; 22 ayar bilezik, 24 ayar gram altın ve sarrafiye grubu haricindeki tüm ürünlerimiz, %50’ye varan çok cazip indirim oranlarıyla satışa sunulacak. İndirimler altın, pırlanta ve alyans katlarında, yani Ercanlar Plaza’nın tüm mağazalarındaki, tüm ürünlerde geçerli olacak. Özellikle bir şeyin altını çizmek istiyorum. Ercan Kardeşler’in her yıl geleneksel hale getirdiği bu etkinliğin asıl amacı, tüketicinin bütçesine katkı sağlamaktır. Sezon sonu veya fiyat artışı olan ya da stoklardaki eski ürünlerin yer aldığı diğer indirim etkinliklerinden çok farklıyız ki; zaten bizi tercih edenler zengin ve güncel ürün yelpazemizi, altın alım ve satımı dahil tüm ürünlerimizde her zaman en uygun fiyat garantisi vermeye çalıştığımızı iyi bilir. O nedenle tüm Eskişehir’li altın ve pırlanta severlere, sadece dört gün sürecek olan bu indirim günlerini kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.

Editör: Mustafa YILDIRIM