Doktorclub Awards 2019 sağlık ödülü finalisti Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Osman Demirhan, Konya milletvekili Orhan Erdem, Doç. Doktor Halil Ürün, Selçuk Üniversitesi yabancı dil bölüm başkanı Prof Kazım Ürün, ODTÜ metr. Malz. Böl. Doç. H. İbrahim Yavuz, Konya Selçuk Tıp Fakültesi Dr. Hakan Çetinkaya  ve Ankara‘dan Konya'dan bölge işadamları Yunak ve çevre belediye başkanları  Konya Yunak Kutuşağı ve çevre köylüleri derneğinde hemşerileri ile bir araya geldi.

 Panelde konuşan Dernek başkanı Hüseyin Acar, "Bugün Konya Yunak Kurtuşağı derneği olarak tüm hemşehrilerimle beraber bölgemizde yetişen , ülkesine faydalı hizmetlerde yer alan, akademisyen, iş adamları ve politikacı olarak görev yapan değerlerimizi ağırlamak onur verici bir duygu olması ile birlikte şahsım ve hemşehrilerim adına çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. 

      Konuşmacı olarak katılan bizi engin bilgileriyle aydınlatan 2019 sağlık ödülü finalisti Prof. Dr. Osman Demirhan bey, Konya milletvekili Orhan Erdem bey, Konya eski milletvekili akparti kurucular kurulu üyesi Konya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın doç. Dr.Halil ÜRÜN bey, Selçuk Üniversitesi yabancı dil bölüm başkanı Prof Kazım Ürün bey, ODTÜ metr. Malz. Böl. Doç. H. İbrahim Yavuz bey, Konya Selçuk tıp fakültesi Dr. Hakan Çetinkaya bey eski Ak Parti il Başkanı Fikret Dönmez Bey Çeltik Belediye başkanı Ali Meşe bey Yunak muhtarlar derneği başkanı Hasan Alphan bey ve Bursa Yunaklılar dernek başkanı Hakkı Arıcı beye  yoğun programlarının arasında bizleri unutmayıp zaman ayırdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim."dedi.

Editör: TE Bilişim