• DOLAR 32,37 %0.13
  • EURO 35,19 %-0.08
  • ALTIN 2.324,84 %0.19
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.600 %1.92
  • ETHERIUM 3.560 %1.17
13°

Erkan koca Haberleri

erkan koca haberleri ve güncel erkan koca gelişmeleri, erkan koca ile ilgili tüm video, erkan koca fotoğrafları ve erkan koca haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Spor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca yaptığı açıklamada birlik çağrısında bulunarak, "Fakat yazılanların kaosa süreklemek için yapılan herşeyin farkındayız"dedi.

Spor

Eskişehirspor Kulüp Başkanı  Erkan Koca, Başkan Vekili Özgür Marankoz ve Yönetim Kurulu üyesi Hakan Sayın, kulübün efsane futbolcularını ziyaret etti.

Spor
Siyaset

Tepebaşı Belediyesi AK Parti Aday Adayı Erkan Koca açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Siyaset

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı binasında gerçekleşen basın toplantısında Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca’nın Tepebaşı Belediye başkanlığına aday adaylığı açıklandı.

Spor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca yaptığı açıklamada Eskişehirspor Vakfı’nın yönetiminin devredilmesini istedi.

Spor

 Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca düzenlediği basın toplantısında yeni sponsorlar hakkında bilgi verdi. 17 yıl aradan sonra ilk defa Eskişehirspor’un 4’te...

Spor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Yunusemrespor futbolcularına seslendi

Spor

Eskişehirspor Kulübü tarafından yıllardır alınamayan ve yılan hikayesine dönenen Eskişehirspor Eğitim Vakfı konusunda Erkan Koca başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi düğmeye bastı.

Spor

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca yaptığı açıklamada tek hedefin şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Spor

Eskişehirspor, kulüp başkanı Erkan Koca, yöneticiler, futbolcular, teknik heyet ve Eskişehirspor taraftarlar Birliği başkanı  Yeni Yol Okulları’nı ziyaret etti.

Spor

İYİ Parti Büyükşehir adayı Melih Aydın ile Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca sosyal medya üzerinden tartıştı