Koca, "Bizler Şampiyonluğa yemin ettik!! Eskişehirspor’un imkansızlıklar içinde amatör ligte bulunduğu bir dönemde şehrimizin en büyük markasını ayakta tutmak için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir bunu herkes bilsin. Sezon öncesi birkaç dostum,abilerimiz ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla şampiyonluk yolunda uzun bir yolculuğa çıktık. Bu yolda kazaların olabileceğini biliyor ve önlemlerimizi ona göre alacağımızın planlarını her zaman yaptık,gece gündüz çalıştık. Neler yaptığımızı tek tek anlatmanın anlamı yok ama Eskişehirspor tarihinde belki ilklere imza atmanın doğruluğunu yaşıyoruz.

Yıllardır süre gelen sıkıntılardan uzak geçtiğimiz seneden bu yana borçsuz kulüp yönetmenin,kulübü borca sokmadan şampiyonluk mücadelesi vermenin gayretindeyiz. Fakat yazılanların kaosa süreklemek için yapılan herşeyin farkındayız bunları konuşmanın şuan zamanı değil şampiyonluk gelince herşeyi tek tek söyler açıklarız.

Anadolu Play-Off'a kaldı Anadolu Play-Off'a kaldı

Futbolcularımızın,teknik ekibimizin şampiyonluk mücadelesinde her zaman yanındayım. Büyük fedakarlıklar yapan Türkiyenin en büyük taraftar grubunun önünde Eskişehirspor kulübü Başkanı Erkan Koca olarak saygıyla eğiliyorum. Gün gelecek bende çok sevdiğim tribünde onların yanında yerimi Maviş Erkan olarak alacağım. Gün birlik günü… Gün sahip çıkma günü.. Gün Şampiyonluk için sağlam yürüme günü.. Haydi herkes kalksın ayağa bayrakları sandıktan çıkarsın iş yerine caddelere sokaklara assın.. Eskişehirspor tüm Eskişehirsporlularındır!!!"dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM