Seçim ofisinin açılış konuşmasını Zafer Tuna, gerçekleştirdi. Tuna, “2 hafta gibi bir süre kaldı gece gündüz çalışıp en az 3 milletvekili çıkartmamız şart. Hepinizden özveri bekliyorum. 952 sandığımızı seçim kuruluna teslim ettik. Sandıklarımıza sahip çıkalım” sözlerini kullandı.
Tuna’nın ardından partilere ve mahalle sakinlerine hitap eden Emine Edizgil, “5 yıl önce yola çıktık. Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı vardı. Kadınlarımızın özgürce sokaklara çıkabilmesi için İYİ Parti var. Çiftçilerimiz mahsullerinin karşılığını alamıyordu bunun için İYİ Parti kuruldu. 6 Milletvekili adayımız hepsi birbirinden pırıl pırıl. Gençliği ve tecrübeyi bir araya getirdik, çalışmaya başladık. Emek’in ve Odunpazarı’nın benim için çok yarı bir özelliği var. Ben siyasete Odunpazarı’nda başladım. 9 yıl önce Odunpazarı Belediye Başkanı adayı olduğumda sizler beni oylarınız ile onurlandırdınız. Yüzünüzü güneşe bakın ve bizi 1. parti yapın” diye konuştu. 
İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Nebi Hatipoğlu da partililere hitap etti. Hatipoğlu,“Bu ofisi açarken Emek AK Parti’nin kalesidir dediler. Bugün görüyoruz ki yüzlerce kişi bu açılaşa gelmiş çok teşekkür ediyorum. Eskişehirliler Eskişehirlilere oy verir. Diğer partilerin listelerinde bir tane Eskişehirli yok. Bakan koyduk dediler 15’inden sonra bakanlık diye bir şey yok. Bakanlık bitiyor. Bizden hiçbir farkı yok. Eskişehir’e Eskişehirliler iyi gelir. Eskişehir’e Eskişehirliler destek verir. Bizim listemize destek verin Buraları biz biliriz, Eskişehirliler bilir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışında kurdele kesimini İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil ve tüm milletvekili adayları hep birlikte gerçekleştirdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM