Bazı giyecekler, çantalar ya da ayakkabı gibi ürünler, kadınların vazgeçilmezidir ve dolaplarında mutlaka bu giyeceklere ya da parçalara yer verirler. Pek çok kombini tamamlayan ya da hızlı hazırlanmak için önemli bir değere sahip olan bu parçalar, hemen her kombinde kendine yer bulur. Öte yandan moda sürekli değişse de bu tür giyecekler her moda akımına uyum sağladığından, dolabınızda onlara yer vermeniz, kombinlerinizi değerli hale getirecektir. O halde her kadının dolabında yer verdiği bu parçaları birlikte inceleyelim.

Kadınların Dolabında Mutlaka Olması Gereken Kıyafetler

Dolabınızda bulunan kıyafetlerin modası belirli bir süre sonra geçtiğinden, onları kullanmaktan kaçınırız. Genellikle dolabınızda bu tarz kıyafetlerin sayısı oldukça fazladır. Ancak bazı kıyafetler vardır ki onların modası geçmez. Çünkü her moda akımına uygundur ve kombinlerin tamamlayıcı parçası rolündedir. O halde her kadının dolabında yer verdiği kıyafetleri birlikte inceleyelim.

Beyaz Gömlek

Gömlekler, hem kadınlar hem de erkekler için en değerli üst giyim ürünlerindendir. Ancak takdir edersiniz ki modelleri, renkleri ve tasarımları oldukça fazla. Hal böyle olunca bazı renklerin ya da tasarımların modası geçebiliyor. Ancak beyaz gömlek, her dönemin modasında bulunan eşsiz bir kıyafet. Pantolon, etek, şort ve daha pek çok farklı alt giyim ürünü ile kombinlenebilmesi de tercih edilmesini sağlayan en önemli etken. Üstelik hızlı bir şekilde hazırlanmanız gerektiği zamanlarda beyaz gömleği hemen kombininizin ana parçası haline getirebilir, bu şekilde şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Siyah Şort Etek

Şort eteklerin modası geçmiyor desek yanılmayız. Çünkü kısa etek giymek isteyen ancak kısa olduğu için rahat edemeyen kadınların bir numaralı tercihi. Özellikle siyahkadınşort etek bu noktada benzersiz bir seçenek. Çünkü siyahın her kombine uyum sağlaması hem şort hem de etek olması, konforlu bir kıyafet olduğunu göstermektedir. Bununla beraber tatilde, günlük kullanımda, iş hayatında ve daha pek çok durumda tercih edebileceğiniz şort etekler, kadın giyiminin en değerli parçaları arasında yer almaktadır. Böylece hızlı ve bir o kadar da şık kombinler oluşturarak, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz.

Beyaz Tişört

Tişörtler yaz aylarının en değerli üst giyim ürünüdür. Çünkü hemen her kombinde yer alabilmesi tişörtlerin kullanım sıklığını fazlasıyla arttırıyor. Öte yandan spor ya da klasik bir kombin yapmak istediğinizde de ilk tercihiniz beyaz tişört oluyor. Özellikle hızlı hazırlanmak istediğinizde hemen üzerinize bir şey giyip çıkmak için en ideal parça. Üstelik üzerine ceket ya da gömlek alarak farklı bir kombin de oluşturabiliyorsunuz. O halde tatil valizi hazırlama aşamasındaysanız, siz de kombinlerinizin içerisine beyaz tişörtü ekleyebilir, farklı kombinlerde de kullanabilirsiniz.

Beyaz Bluz

Bluz modelleri son derece fazla. Bu da tercih ederken kadınlar için pek çok farklı seçeneği ortaya çıkarıyor. Bu durum dolapta farklı renklerde, tasarımda ya da desende bluzların bulunmasına sebep oluyor. Ancak beyaz klasik bir bluz sizin için hayat kurtarıcı olabilir.Böylece pantolonun ya da eteğin üzerine hızlıca kombinleyebilir, tarz bir kombini ortaya çıkarabilirsiniz. Kuşkusuz ki içlerinde en popüleri madonna yaka bluz. Çünkü bu bluzlar ile benzersiz tatil kombinleri oluşturabiliyor, üzerine blazer ceket alarak dikkat çekici olabiliyorsunuz. Tabii ki madonna yaka bluzların renk, desen ve tasarım seçenekleri fazla olsa da beyaz renkli modeller, her kombine uyum sağlaması sebebiyle ön plandadır.

Klasik Etek

Mini, midi, kalem ya da klasik etek modelleri, kadınların dolaplarında en fazla yer verdikleri alt giyim ürünlerindendir. Çünkü bu tarz etekler hemen her mekanda kullanılabilir ve çoraplarla benzersiz kombinler oluşturabilir. İşte bunun için kadın etek modelleri içerisinde beyaz ya da siyah pek çok farklı etek ön plana çıkıyor. EKA Look ise pek çok farklı etek modeline yer vermekle birlikte klasik etekleri de bünyesinde barındırmaktadır. Bu nedenle her türlü kombinde kullanılabilen ya da her mekana uyum sağlayabilen etek modellerini EKA Look kategoerilerinde bulabilir, katıldığınız ortamlarda şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Laboratuvar Cihazları ve Kimyasalları Üzerine Güvenilir Kaynağınız Laboratuvar Cihazları ve Kimyasalları Üzerine Güvenilir Kaynağınız

Siyah Elbise

Elbiseler, kadın modasının olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alıyor. Çünkü tek parça olması sebebi ile hızlı bir kombin oluşturmanıza yardımcı olduğu kadar farklı modelleri sayesinde eşsiz tasarımlar da oluşturabiliyorsunuz. Tabii ki içlerinde her mekana ve mevsime uyum sağlayan model hiç kuşkusuz ki siyah elbiselerdir. Çünkü siyah elbiseyi hangi mekanda giyerseniz giyin uygun olacaktır. Hemen her ayakkabı, çanta ya da ceketle de uyum sağlaması, elbiselerin kullanım alanlarını genişletmektedir. Bu nedenle siz de mutlaka dolabınızda siyah elbiselere yer vermeli ve pratik olduğunuz kadar şıklığınızı da ön plana çıkarmalısınız.

Kot Pantolon

Slim fit kot pantolonlar kadınların gözbebeği. Bu sebeple hemen her ortamda bu pantolonlar ile kombin yapabilir, pratik bir hazırlık süreci geçirebilirsiniz. Tişört, crop, bluz, gömlek, kazak ve ceket gibi her türlü üst giyim ürünü için son derece değerli bir parça olan kot pantolonlar, kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken giyeceklerin başında gelir. Her dolapta bulunan kadın kot pantolon modelleri farklı tasarımlarla da karşımıza çıkabilir. Koyu renk kot, buz mavisi, boru paça, palazzo, yüksek bel ya da bunun gibi pek çok farklı kot pantolon modelleri, her türlü kombine uygundur.

Trendler her geçen gün değişiyor ve kombin yapmak artık eskisinden daha karmaşık. Bu nedenle kombin yaparken düşünmeniz gereken detay sayısı artmış durumda. İşte böyle bir durumda ön planda olan hiç kuşkusuz ki klasik giyeceklerdir. Her dolapta yer bulan bu giyecekler sayesinde pratik ve şık kombinler yapabilir, daha az düşünerek daha tarz olabilirsiniz. İşte tüm bu ayrıcalıklı giyeceklerin onlarca farklı modeline EKA Look sayesinde ulaşmanız mümkün. Üstelik güvenli alışveriş de bu süreçte sizinle olacak.

Editör: Mustafa YILDIRIM