İksir İnternet Hizmetleri A.Ş adıyla kurulmuştur. İlk olarak hizmet faaliyetlerine 2005 yılında başlamıştır. Özellikle de hosting servisleri üretimi gerçekleştirmektedir. Tam 16 yılı aşkın süredir bu alanda memnun bir hizmet aktarımı sunuyor. Özellikle de memnun müşteri kapasitesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Firma her zaman yenilikçi ilerlemelerle birlikte yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda firma içerisindeki bütün hizmetlerin tamamını kendi sermayeleri oluşturmaktadır.

İxirhost üzerinde wordpresshosting hizmeti alabilirsiniz. Wordpress artık günümüzde en çok tercih edilen hostinglerden biri haline geldi. Web siteleriniz için özel olarak dizayn edilen sunucular vardır. Aynı zamanda network ağ alt yapısı da bulunur. Kolay kurulum seçenekleri sayesinde son derece hızlı kullanım söz konusudur. Bunun da sebebi:

·         Litespeed destekli

·         LsCache

·         CloudFlarePeering

·         NetScaler İçerik Sıkıştırma

Sayesinde hızlı bir hizmet sunar. Aynı zamanda teknik bilgi gerektirmez. Tık tıkla otomatik olarak sistem kendisi kurulur. Türkçe kontrol paneli vardır. Ücretsiz olarak 15 gün deneme süresi tanınır.

Yüksek CPU ve RAM Hizmeti

Wordpress web siteleri klasik web sitelerine göre çok daha yüksek RAM ve CPU kaynağı tüketir. Bu nedenle de firma sizlere yüksek kaynak sunucu, donanım ve yazılım alt yapısı verir. İxirhost tarafından hazırlanan bütün paketlerde bunlar çerçevesinde hazırlanarak sizlere aktarılır. Üstelik oldukça uygun fiyat seçenekleri ile kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/wordpress-hosting

Editör: Mustafa YILDIRIM