Hollywood smile kavramı son dönemde fazlaca gündeme gelmektedir. Özellikle sanatçılar, politikacılar, oyuncular gibi ekranlarda yoğun yer alanlarla birlikte adı anılan kavram, en basit haliyle kişiye özel gülüş tasarımı demektir.

Tıp alanında yaşanan gelişmeler artık gülüş tasarımının sadece ünlüler arasında değil, sosyal ve iş hayatında kendini daha iyi şekilde ifade etmek isteyen herkesin tercihi haline gelmesini sağlamıştır. Uygulama ile gülüş ve duruş sırasında çene, diş ve dudak pozisyonu kişinin yüz hatlarına, ağız ve çene yapısına göre tasarlanmaktadır. Estetik diş hekimliğinin ana branşlarından birisi olan uygulamada farklı disiplinler bir araya gelmekte, pek çok farklı müdahale gerekebilmektedir. Bu nedenle süreç en başından en sonuna kadar kişiye özel planlanmakta, daha tedaviye başlanmadan dijital diş hekimliği ile süreç hastaya gösterilebilmektedir.

Hollywood Smile İşlemi Kimlere Yapılır?

Hollywood smile uygulaması dişlerinde sararma olan kişiler, eksik dişi olan kişiler, kırık dişi olan kişiler, dişlerinin proposiyonu bozuk olan kişiler, çürük dişi olan kişiler, çarpık dişi olan kişiler, diş eti çekilmesi olan kişilerce tercih edilebilmektedir. Uygulama her yaştan ve her cinsten kişiye başarıyla uygulanabilmektedir.

Porselen veneer, diş beyazlatma, implant tedavisi gibi işlemler yapılan uygulamada kişinin ağız, diş, çene, yüz hatları gibi özellikleri ile birlikte taleplerine göre değerlendirme yapılıp süreç planlanmaktadır. Başarılı sonuçlar için mutlaka uzman diş kliniklerinden hizmet alınmalıdır ve German Dental Clinic İstanbul bu alanda üstün başarılarıyla öne çıkmayı başarmıştır.

Hollywood Smile Uygulaması Yapan Yerler

Hollywood smile alanında hizmet almak ve merak ettiğiniz bütün detaylara ulaşmak için https://germandentalclinicistanbul.com/hollywood-smile/ linkinden kliniğe ulaşabilirsiniz. Her biri alanında uzman, eğitimli, deneyimli, bilgi birikimi yüksek ve en modern teknolojilere ve tedavi yöntemlerine sahip merkezden hayalinizdeki gülüşle ayrılabilirsiniz. Sitelerinden adres ve diğer iletişimi bilgilerini görebileceğiniz gibi online randevu da oluşturabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM