TGS'den basın özgürlüğü raporu TGS'den basın özgürlüğü raporu

Hürriyetçi Eskişehir Sen Eskişehir şubesi 24/02/2024 tarihinde öğretmenevinde Hürriyetçi Eğitimsen genel başkanı Levent Kuruoğlu, genel başkan yardımcıları,  Bursa, Bolu, İstanbul, Ankara, Afyon, şube başkanları ile bir çok eğitim çalışanın katılımıyla öğretmen evinde kahvaltı programı akabinde 2. Olağan kongresi yaptı.

Hürriyetçi Eğitimsen Eskişehir kurucu başkan Oğuz İduğ açılış konuşmasını yaparak Hürriyetçi Eğitimsen in 2 yıl dolmadan her türlü iftira hakaret ve karalamalara rağmen, hükümete yakın sendikaların baskı yaparak çıkarttığı %2 kanuna Eskişehir'de şube kurduğuna değinerek üyelerine onurlu ve dik duruşlarından ötürü teşekkür etti. 
Daha sonra Hürriyetçi Eğitimsen genel başkanı Levent Kuruoğlu konuşmasında hiç bir siyasi partinin tahakkümü altına girmeden hür, bağımsız müstakil sendikacılık yaptıklarını eğitim çalışanları için yeni bir nefes olduklarını belirtti. İlla bir siyaset ile ilişkilendirilicekse fikir ve bağımlılık olarak tek emir aldıkları yerin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söyledi.
Büyük bir coşkuyla yapılan kongre sonucunda yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur 
Erol Ger (başkan)
Mustafa Şahan (şube sekreteri)
Cemalettin Gümüşay (örgütlenme sekreteri)
Özgür Güven (Mali sekreter)
Özlem Yıldırım (Eğitim ve sosyal İşler sekreteri)
Mahmut Düzenli (mevzuat ve hukuk işleri sekreteri)
Emre Sarıkaş (Basın ve medya sekreteri)

Editör: Mustafa YILDIRIM