Dijital web çözüm ortağınız olan HTekin kurucusu Hüseyin Tekin 2 Haziran 1983'de Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Yazılım ve pazarlama alanındaki mesleğine aktif olarak İzmir'de devam etmektedir. On yılı aşkın süredir dijital yazılım ve pazarlama alanında birçok marka ile çalışarak tecrübe sahibi olmuştur. Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir.

HTekin Dijital web çözüm ortağınız web tabanlı çözümler geliştiren kullanıcı odaklı dijital yazılım ve pazarlama ajansıdır. Kurulduğu günden bu yana çalışmalarını profesyonel ekip, bilgi birikimi, tecrübesi ve kendi teknolojik altyapısı ile yürüyen HTekin, işletmelerin kurumsal değişimlerini başarılı bir şekilde yöntemleri için yardımcı olur. Hüseyin Tekin kimdir ve hakkında merak edilenler. Okumaya devam edin

Hüseyin Tekin Hakkında Merak Edilenler

Hüseyin Tekin ve ekibi büyük küçük çalıştığı onlarca markaya hizmet vermiştir. İşini severek ve özenle yapan Hüseyin Tekin 2022 yılında aldığı karar neticesinde ekibini kurmuştur ve meslek hayatına bu şekilde devam etmeye karar vermiştir. Hızla gelişen ve değişen dünyaya Hüseyin Tekin ve ekibi olarak katkı sağlamaya başlamıştır. HTekin dijital ihtiyaçlara yönelik hizmet verirken müşteri odaklı yaklaşım ile sizlere de hizmet vermeye ve destek olmaya daima hazır.

Sunduğumuz Dijital Web Çözüm Hizmetlerimiz Nelerdir?

Değişen ve gelişen dijital dünyada dönem şartlarına uygun ve yenilikçi çözümler suna HTekin dijital web çözümleri ajansı sunmuş olduğu hizmetler ile de markalaşmanıza yardımcı olur. Kullanıcı odaklı geliştirdiği tasarım mimarisi ile web sitenizin dizaynını geliştirir. HTekin'in sunmuş olduğu web çözüm lerden bazıları şunlardır:

 

●       Dijital Pazarlama: Hedef kitlenize dijital ortamda da ulaşmak için dijital pazarlama araçlarını kullanarak verilerinizi analiz eder ve yenilikci çözümler sunar. Bu amaca yönelik arama motoru optimizasyonu SEO hizmeti, Google ADS, Sosyal Medya Reklamcılığı (Facebook, Youtube, Instagram) gibi dijital pazarlama araçlarını kullanır. Ürün veya hizmetlerinizi dijital ortamda da pazarlar.

●       Google Workspace İş ortağı olarak Google uygulamalari için kurulumu yapıyoruz, eğitim ve destek veriyoruz. Google Workspace'e geçiş yapmak isteyen kuruluşlar için Google Kurumsal Gmail hesaplarını yönetmek, verilerinizin dijital ortama güvenli bir şekilde aktarılması ve depolanması gibi birçok hizmeti sağlamaktadır. Bu süreçte karşılaştığınız problemlere yönelik verdigi eğitim ve destek ile de her zaman yanınızda olmaktadır.

●       Web Tasarım Konusunda Hazır altyapı veya Özel yazılım ile web siteleri yapıyoruz. HTekin dijital web çözüm ajansı anlaşılabilir, hızlı, kullanıcı odaklı ve profesyonel web tasarımları hazırlar. Web sitenizi isterseniz hazır altyapı ile isterseniz de özel yazılım ile yapar. Mobil uyumlu hazırladığı web tasarımları sayesinde kullanıcı deneyimini de en üst seviyede tutar. Hazırlamış olduğumuz web sitede içeriklerinizi kolayca yönetebilir, güncelleyebilir ve içerik ekleyebilirsiniz.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM