SGK İl Müdürümüz İbrahim Kısa’nın Derneğimizi ziyaretlerinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa “MÜSİAD Eskişehir
Şubesine yapmış olduğumuz ziyarette Şube Başkanı Oğuz Özdemir, Yönetim Kurulu
üyeleri ve Dernek üyelerine Sosyal güvenliğin önemini anlatarak, 2023 yılı Rehberlik Programı kapsamında Kurumumuz işlemleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptık. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Özdemir’e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bilecik’te Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı Bilecik’te Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir  “SGK Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısaşubemize nezaket ziyaretinde bulundular. İl müdürümüz Sayın Kısa’ yı ağırlamaktan memnuniyet duyduk.  Kısa’ nınŞubemize yaptığı ziyaretindeSosyal güvenliğin önemi hakkında yaptığı açıklamalar ve bizleri bilgilendirdikleri içinteşekkür ederiz. SGK tarafından gerçekleşen çalışmalar hakkında da bilgiler alarak iştişareler ettik,karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kısa’ nın başarılı çalışmalarından memnunolduklarını belirtti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayıDeğerli İl Müdürümüz İbrahimKısa’ya teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de özverili ve başarılı çalışmalarınındevamını diliyorum” dedi

Editör: Mustafa YILDIRIM