Adana’lı ünlü iş insanı İbrahim Murat Gündüz 19.12.2022 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otelde düzenlenen Tv 8.5 ekranlarında canlı yayınlanan  Erkan Keskin’in yönetim kurulu başkanı olduğu army of fighters  profesyonel kickboks serisinin 4. Maçında İzmir ve İstanbul’dan siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini konuk etti.

Organizatör Erkan Keskin ile çok yakın dost olan İbrahim Murat Gündüz geceyi düzenleyen Erkan Keskin adına tüm konuklarla ilgilendi.

Gecenin ev sahibi sayılan İbrahim Murat Gündüz İzmir’den gelen hayırseverliği ile tanınaniş insanı ve  İyi Parti İl Başkan Adayı Sayın Öztürk Keskin ve değerli eşi Şebnem Keskin Hanımefendi’yi, İyi Partili işadamı gemi inşa mühendisi Ruşen Şık’ı, İstanbul’lu ünlü sanayici Nak Elmas firmasının sahibi Ali Çelik ve değerli eşini, İstanbul’da pek çok şubesi bulunan Prime Fitness Spor Salonlarının sahibi ve işletmecisi Mustafa Ateş’i ve İyi Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi divan katip danışmanı Emin Erdoğan ile gece boyu tek tek ilgilendi.

Öztürk Keskin ismini sporseverler Ukrayna’dan Ülkemize sığınan Ukrayna U22 Bayan Boks Milli Takımı sporcularına verdiği maddi ve manevi yardım ile tanımışlardı. Öztürk Keskin aynı zamanda Milli Boksör Tuba Nur Uzun isimli bayan boksörümüzünde sponsoru.

İbrahim Murat Gündüz’ün sahibi olduğu SMD Filo firması katkıları ile gerçekleşen profesyonel kick boks maçı gecesi Hollanda’da düzenlenen Glory Kickboxing organizayonlarını aratmadı. Gerek dövüşçü kadrosu, gerek organizasyonun profesyonelliği ile Türk Sporu adına gerçekten gurur duyulacak bir geceye damga vuran army of fighters organizayonunun yönetim kurulu başkanı  Erkan Keskin’e hem İbrahim Murat Gündüz hemde İbrahim Murat Gündüz’ün davetlileri ayrı ayrı teşekkür ederek geceden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İbrahim Murat Gündüz ve Öztürk Keskin bu muhteşem kickboks organizayonu gecesinde sporculara plaket takdim ettiler.

Bilindiği üzere İbrahim Murat Gündüz’ün yakın dostu yol ve dava arkadaşı olan  Öztürk Keskin 22 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşecek olan İyi Parti İzmir  İl Başkanlığı seçimlerinin en güçlü adayı.

Erkan Keskin ve İbrahim Murat Gündüz İyi Parti İzmir  İl Başkanlığı seçimlerinde Öztürk Keskin’e kayıtsız şartsız destek verdiklerini belirtip  İzmir’in görüp görebileceği en iyi siyasetçisinin Öztürk Keskin olduğunu vurguladılar.

Hayırseverliği ile tanınan ayrıca spora olan katkılarından dolayı spor camiası tarafından çok sevilen Öztürk Keskin ise dostları Erkan Keskin ve İbrahim Murat Gündüz’e çok teşekkür ederek army of fighters serisinin 2023 yılında gerçekleşecek olan 5. Serisinin ana sponsoru olmak istediğini belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM