Eskişehir'de 56 yaşındaki 2 çocuk babası bir şahıs yaşadığı evde ölü bulunurken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Olay, Büyükdere Mahallesi Cevahir Sokak'ta 26 numaralı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 56 yaşındaki A.E.'den bir süredir haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Haber alınamayan şahsın bulunduğu dairenin kapısı çilingir vasıtasıyla açıldı. İçeriye giren ekipler, yüzüstü hareketsiz bir şekilde yatan A.E.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Ölü bulunan şahsın akciğer hastası olduğu ve eşinden ayrı yalnız yaşadığı öğrenildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
İki çocuk babası adam evinde ölü bulundu
Eskişehir'de 56 yaşındaki 2 çocuk babası bir şahıs yaşadığı evde ölü bulunurken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İşte gerçek Eskişehirli kral Orhan Gazi Vural’ın görüntüsü
Büyükşehir'de ESKİ ve atık su tartışması
Eskişehir'e 570 bin ton kapasiteli tesis kurulacak
Kızılyer’in çehresi değişti
3 ay önce evlendiği eşinin ardından kendisi de hayatını kaybetti
KATI ATIK ÜCRETİ KAFALARI KARIŞTIRDI



