İlahi Sözüm 2018 yılında kurulmuş, ilk olarak İlahi Sözü ismiyle tanınmıştır. Şimdilerde ilahisozum.com domaini ile hizmet verirken başlarda ilahisozu.gen.tr olarak hizmet vermiştir. Kuruluğu zamandan bu yana kesintisiz bir biçimde hizmet vermeye devam eden İlahi Sözüm, oldukça popüler bir web sitesi olarak anılmaktadır. İnsanların severek takip ettiği bir web sitesi olması da içeriğinden kaynaklıdır. Güvenilir, erişimi oldukça kolay olan İlahi Sözüm, ilahi severlerin en çok ihtiyaç duyduğu web sitelerinden biridir. Çünkü İlahi dinlemeyi sevenler için Türkiye’nin ilahilerini bir araya toplamaktadır. Hatta şu anda Türkiye’nin en büyük ilahi sitesi olarak anılmaya devam etmektedir. İçerisinde geniş bir ilahi listesi barındırmaktadır. Günden güne yeni ilahiler ekleniyor olması da listenin her daim güncel olmasını sağlamaktadır.

İlahi Sözüm kaliteli bir ilahi kanalı olarak anılmaya devam etmektedir. Kullanım özelliklerinin yanında kolayca erişilmektedir. Akılda kalıcı bir ismi olmasından ötürü ziyaretçileri tarafından sıkça girilen siteler arasında yer almaktadır. Sizler İlahi Sözüm içerisine giriş yaptığınız zaman sizleri kaliteli bir arayüz karşılamaktadır. Bunun yanı sıra İlahi Sözüm sitesi anlaşılır bir şekilde hazırlanmıştır. Arayüzü bir hayli anlaşılır olan web sitesinde, hemen her yaşa uyum sağlayan bir tasarım bulunmaktadır. Bu sayede siteyi ziyaret ettiğiniz zaman hiçbir zorluk yaşamadan kolayca istediğiniz ilahiyi bulabilir ve dinleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz İlahilerin Sözlerini İlahi Sözüm ile Öğrenin

İlahi sitesi olarak tanınan İlahi Sözüm, aynı zamanda ilahilerin sözlerine de yer vermektedir. Sizler ilahileri araştırdığınız vakit karşınıza geniş bir arşiv çıkacaktır. Alfabetik olarak sıralanan ilahiler sayesinde aradığınız ilahinin sözlerine ulaşabilirsiniz. A harfinden Z harfine kadar uzanan liste sayesinde herhangi bir zorluk yaşamadan talep ettiğiniz listeyle bir araya gelebilirsiniz. Karışık bir kategori içerisinde ilahilerinizi bulmak yerine harfler üzerinden ilerleyerek ilahinizi bulabilirsiniz. Sevdiğiniz ilahilerin sözlerini ezberlemek istediğinizde en doğru bilgileri de İlahi Sözüm üzerinden bulabilirsiniz. Pek çok kişi tarafından aktif olarak takip edilen İlahi Sözüm, sizleri doğru ve güncel olan bilgilerle buluşturmayı da önemsemektedir.

İlahi Sözüm İlahi Dinlemeyi Sevenlerin Ortak Adresi

İlahiler İslamiyet için önemlidir. İnsanlar, ilahi dinleyerek Allah’ı, İslamiyet için önemli olan kulları anmak isterler. Zira ilahiler de bu ve benzeri içerikler barındırırlar. Genel olarak insanın bulunduğu alemden bambaşka bir aleme geçmesine yardımcı olurlar. İnsanoğlunun kalbinin huzurla dolması noktasında önemli bir yere sahip olduğu da bilinmektedir.

Manevi huzuru destekleyen ilahiler, insanların kalbinin aydınlanması için önemli bir yere sahiptir. Farklı kategoriler üzerinden sizler de ilahi dinlemeye başlayabilirsiniz. Merak ettiğiniz ilahileri dinlemek için de tercih edebileceğiniz en doğru adres olduğundan emin olabilirsiniz. Çünkü İlahi Sözüm sürekli olarak büyümektedir ve yeni ilahi sözleri eklemektedir. İlahi dinlemeyi sevenlerin ilk tercih ettikleri web sitelerden biri olduğunu söylemek de mümkündür.  

İlahi Sözüm İlahi Sözlerini Arşivlemeye Devam Ediyor

İlahi Sözüm içerisinde ilahilerin besteleri ve sözleri arşivlenmektedir. Kurulduğu dönemden bu yana geniş bir yelpaze karşınıza çıkmaktadır. Bu aşamada sizler, aradığınız ilahiyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Hatta arşiv içerisinde bulunmayan ilahileri sizler ekleyebilirsiniz.

Anasayfa üzerinde ilahi ekleme sekmesi bulunmaktadır. Bu sekme üzerinden herhangi bir güvenlik endişeniz olmadan ilahileri ekleyebilirsiniz. Böylece hem ülkemizde hem de yurt dışında aktif olarak ziyaretçi olan İlahi Sözüm arşivini genişletmiş olursunuz. İlahi eklemek değil, ilahi önerilerinde bulunmak istiyorsanız da ilahi istek butonu üzerinden işlem yapabilirsiniz. Sadece web iste üzerinde değil sosyal medya kanallarında da aktif olan İlahi Sözüm kolay bir şekilde iletişim kurabileceğiniz bir web sitedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM