Kullanıcılar bazen eski sevgilisinin,bir arkadaşının veya dostunun gizli olan profilini casusca görmek isteyebilir.Peki bu instagram gizli hesap görme sitesi ne kadar güvenilir?

Şimdi sizlere %100 çalışan bu yöntemleri anlatacağız.

İlk öncelikle bir instagram hesabınızın bulunması gerekiyor.Bunu belirtelim.Ve mümkünse bu sitelere giriş yaparken kendi orjinal hesabınız ile giriş yapmayı kesinlikle tercih etmeyin.Çünkü hesabınız bir anda askıya alınabilir veya şüpheli işlemlerden dolayı kilitlenebilir.

Şimdi anlatacağımız taktikler ile instagramda gizli olan profilleri artık sizde tamamen ücretsiz bir şekilde görüntüleyebileceksiniz.Emin olun bu taktikleri uyguladıktan sonra instagram gizli hesap görme bu kadar kolay olmamıştır.

Şimdi size bu sitelerden bir kaçını örnek gösterelim.Daha fazla detay için sayfanın en sonunda ki kaynak linkine tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

İlk öncelikle herkesin bildiği Postegro sitesini anlatalım.

Postegro maalesef şu an ülkemizde banlı olduğu için bu siteye giriş yaparken vpn kullanmanızı öneriyoruz.Daha sonra hangi kullanıcının gizli hesabını görüntülemek istiyorsanız o kullanıcı adını ilgili alana girmeniz gerekiyor.Kullanıcı adını girdikten sonra ilgili kullanıcının fotoğraflarını ve hikayelerini bile görüntüleyebileceksiniz.

Postegro gibi çeşitli onlarca site var.Fakat hepsi güvenilir değil.Şimdi size birini daha örnek vermek istiyoruz.

Bestwhozi” Bu sitenin teması göze hoş geliyor.Fakat bu da maalesef sitemizde banlı durumda.Bu siteye de giriş yaparken vpn kullanmanız gerekiyor.Ama lütfen bu sistemlere kişisel hesabınız ile giriş yapmamaya özen gösterin.Bu sitenin bir de android telefonlar için uygulaması mevcut.Fakat şuan da play storeda hali hazırda bir uygulaması bulunmadığı için kullanıcılar bestwhozi.apk dosyasını aratıp kullanıyor.

Peki bu sistemlere instagram hesabımızla giriş yapmadan gizli olan profili görebilir miyiz?

instagram gizli hesap görme konusunda yabancı ülkelerde oldukça popüler olan image rocket sitesini kullanarak hiç bir hesaba giriş yapmadan da ilgili kullanıcının gönderilerini görebileceksiniz.Daha detaylı bilgi için aşağıda ki makaleyi inceleyebilirsiniz.


KAYNAK : https://pekblog.com/instagram-gizli-hesap-gorme-sitesi/

Editör: Mustafa YILDIRIM