Batarya ile çalışan tüm ürünlerin belli bir ömrü vardır ve bazılarının pilleri yeniden doldurulurken kimilerinin de bataryalarının değişmesi gerekir. Bu bataryanın ham maddesi ile ilgilidir. Ömrünü tamamlamış iphone batarya değişimi zamanı geldiğinde deneyimli bir servis tarafından değiştirilmelidir.

İphone modellerinin batarya ömrü yaklaşık 500 dolumdur. Bu da 2 yıl kadar demektir. Artık bu sayıdan itibaren batarya verimsiz çalışmaya başlar ve değişim zamanı gelir. Batarya tüketim ömürleri kullanıma bağlı olarak değişir. İphone pil ömrünün ne kadar kaldığını anlamanın yolu şarj ettikten sonra ne kadar süre dayandığına bakmaktır. Artık bir gün bile dayanmayan bataryaların değişim zamanı gelmiş demektir. Bunun için alanında uzman servislerden destek almalıdır. Alpes Teknoloji tüm iphone batarya değişimi ve diğer konularla ilgili gerekli desteği sağlamaktadır.

İphone Ses Problemleri Nelerdir?

Konuşurken ses gelmiyor ya da karşı tarafa gitmiyorsa problem telefonun ahizesindedir. Genelde kirlenip tozlandığında bu sorun yaşanır. Ses eğer az gidiyorsa bu da yine iç kısmının tozlandığını gösterir. iphone ses problemleri arasında bir diğer sorun da aramada hoparlöre alamamak tır. Burada ses entegresi sorunu vardır. 

iphone şebeke problemleri ve ses problemleri konularında en çok dikkat etmeniz gereken nokta uzman bir servisten hizmet almaktır. Aksi takdirde, telefonunuzdan yeterli performansı almanız mümkün olmaz. Alpes Teknoloji tüm bu sorunları çözmek için her zaman yanınızda.

Editör: Mustafa YILDIRIM