Kadıköy ve Şişli bölgesinde olan firmamız 15 senedir sektörde olup Osmanlıca el yazma eserler, yağlı boya tabloları, antika eşya alanları konularında hizmetlerin olup telefonla adresinize çalışır. İstanbul’da bütün ilçe ve mahallelere gelmekteyiz. Dükkalarımızda eski porselen objeler, antika mobilya, aydınlatma ürünleri avize ve lambeder temin edilebilir.

Gün geçtikçe büyüyen antika ve plak merakı yeni koleksiyonerlere kucak açmaktadır. Koleksiyon ürünleri arasında antika plak alanları, ikinci el kitap ve eski ilk baskı alanları için kullanılır. Şu bir plak satışları uzun oyuncu-45 lik plak-taş plak alanları olarak satışları.

Dokuma halılar bünyan, hereke, ipek halı, milas, büyük boy Isparta halısı ilgi alanlarımızdandır.

İstanbul İçinde Anında Hizmet

Tüm İstanbul Geneli Antika Alım Hizmeti; Sarıyer Antika, Beşiktaş Eski Eşya , Beyoğlu Antikacı, Fatih İkinci El Kitap, Bakırköy Plak Alan Yerleri, Kadıköy Antikacı, Tuzla Porselen Eşyalar, Kartal Mobilya Alanlar, Maltepe El Dokuma Halı Alanlar, Üsküdar Antikacılar Çarşısı, Beykoz Antika Alım Satım

Antika Alanlar Eşya Alım Satım

Her zaman müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan antika alanlar eşya alım satım firmamız en güvenilir hizmetleri sizlere en kısa sürede sunmaktadır.

Antika Alanlar

Küçük büyük herkesin çok fazla ilgi duyduğu antika eşyalar için hiç zaman kaybetmeden antika alanlar firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde bulunan çok sayıda antika eşyalar sayesinde aradığınız her türlü ürünleri en kısa süre içinde bulmanız mümkün olmaktadır.

kadıköyantikaalanyerler.com

Editör: Mustafa YILDIRIM