1657103788_6

Bunda Türkiye’nin kamp için birbirinden özel alanlara sahip olmasının payı ise oldukça fazla. Dört mevsim göz kamaştıran güzelliğe sahip Türkiye, en iyi kamp alanlarıyla doğa ile tamamen iç içe, huzur veren ortamlar sunuyor. Haliyle unutulmaz deneyimler yaşamak isteyen kamp tutkunlarının önceliği, kamp alanları arayışına girmek oluyor.

Kamphayati.com, site üzerinde aranan tüm kamp yerlerini en çok aranan kamp alanlarına göre sıralayarak Türkiye'nin en özel ve popüler kamp alanlarını derledi.

Türkiye adeta kamp alanları cenneti!

Özellikle kamp sezonu açıldığında herkesin kamp alanları arayışına girmesi kaçınılmaz. Şehrin kalabalığından uzaklaşarak sessiz ve huzurlu bir doğa tatili için kamp rotası belirlemek ise kamphayati.com’da oldukça kolay!

Kamphayati.com, Türkiye’nin en sevilen kamp alanlarına mercek tuttu ve arayış içerisinde olan kamp severler için en popüler alanları bir araya getirdi. İç Anadolu kamp alanlarından Doğu Anadolu kamp alanlarına, sevgilisiyle kamp yapmak isteyenler için 7 romantik kamp rotasından Türkiye’deki en iyi karavan kamp alanlarına kadar her şey kamphayati.com’da sizleri bekliyor!

1657103785_1

Şehir şehir kamp alanları rehberi

Kamp yapmak konusunda kararlısınız ancak gitmek istediğiniz şehirdeki kamp alanları hakkında bilgi sahibi değil misiniz? kamphayati.com’da, İzmir, Antalya ve Muğla gibi en sevilen şehirlerdeki kamp alanlarına dair merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Kamp alanları dendiğinde akla gelen benzersiz huzur rotalarını keşfedebilir, ruhunuza şifa kaynağı olacak kamp yeri seçenekleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

En popüler kamp alanlarını keşfetmeye hazır olun!

Türkiye, birbirinden güzel doğal, tarihi ve kültürel miraslarıyla kamp yapmak isteyenler için sayısız seçenek sunuyor. Kamp severlerin kısa sürede vazgeçilmezi haline gelen en popüler kamp alanları, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamayı vaad ediyor. Dilerseniz tek başınıza kafanızı dinlemek için dilerseniz de aileniz ya da sevdiklerinizde birlikte keyifli vakitler geçirmek için gidebileceğiniz kamp yerleri, kısa sürede kamp severlerin uğrak mekanları haline geliyor.

1657103787_4

İşte Türkiye’nin en popüler kamp alanları

Kamphayati.com, site üzerinde aranan tüm kamp yerlerini en çok aranan kamp alanlarına göre sıralayarak en popüler Türkiye kamp alanlarını derledi.

Kelebekler Vadisi (Fethiye)

En iyi kamp yerleri listesinin ilk akla geleni elbette Kelebekler Vadisi olmalı! Her kampçının bir gün mutlaka tadacağı bu keşif, popüler olduğu kadar meşakkatli bir ulaşıma da sahip zira tekneyle gidilebiliyor.

İğneadaLongoz Ormanları (Kırklareli)

Türkiye kamp alanları ve doğayla başbaşa kalınacak yerler listelerinin olmazsa olmazı, Kırklareli’deki İğneada! Göçmen kuşların durup dinlendiği milli park statüsündeki bu bölge, İstanbul’a bir hayli yakın olduğu için de her mevsim cazip.

Acarlar – Longoz Ormanları (Sakarya)

Longoz ormanları deneyimi için tek durak Kırklareli değil, nadir bulunan bu ormanların bir diğeri de Sakarya’da bulunuyor.

Yedigöller (Bolu)

Her mevsim başka güzel bir yer varsa o da Bolu olsa gerek. Hem İstanbul’a yakınlığı hem de sonbahardaki büyüleyici manzarasıyla dikkat çeken Yedigöller Milli Parkı etkisiyle Bolu harika bi kamp rotası.

Uzungöl (Trabzon)

Kamp yerleri Türkiye’de gerçekten çok çeşitli. Ege’nin Akdeniz’in sahili ve doğasıyla Karadeniz’in insanı yeşile doyma aşamasına getiren doğası birbirinden çok farklı ve her birinin yeri başka!

Kamphayati.com doğaseverlerin yeni bilgi kaynağı

İster ilk defa kamp yapacak acemi bir kamp sever, ister keşfedilecek yeni yerler arayışında olan deneyimli bir kampçı olun, kamphayati.com’da kamp alanlarına dair ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulabilirsiniz. En popüler kamp alanlarını keşfetmek, kamphayati.com’a bir tık yakınınızda!

Editör: Mustafa YILDIRIM