Caminin avizesi, Osmanlı cami avizeleri ve kristal avize imalatında uzmanlaşmış Türkiye’nin en büyük cami avizesi üreten firması olan ve çok uzun yıllardır uluslararası tecrübesi bulunan Üstün Avize tarafından projelendirilmiş, üretim aşamaları tamamlanarak imalatı yapılmıştır.

 

Cami avizeleri projenin önemine uygun aydınlatma cami avize modelleri seçilmiştir. Caminin büyüklüğüne ve kullanılan süslemelere uygun, şekil ve renklerin uyumlu bir bütün oluşturması için cami avizeleri özel olarak tasarımları yapılmıştır.

Yeniden inşaatı başlamak için 2013 yılında yıkılan Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yapılarak ibadete açıldı. İzmir Karabağlar Yeşilyurt Cami şehrini süsleyen simge yapılardan biri olmuştur.

Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı

Üstün Avize fabrikasında imalat edilen avize üretimini tamamlamasının ardından özenle paketlenmiş ve İzmir'e kargo ile ulaştırılmıştır.

Farklı boyut ve renklerde yapılan avizelerin montajı tecrübeli personellerimiz tarafından özenle yapılmıştır.

 2016 Yılında ibadete açılan cami , küçük boyutuna rağmen içeride manevi bir atmosfer sağlamayı başarmaktadır. Cami 2000 kişinin ibadet etmesine imkan vermektedir. Cami aydınlatmaları Üstün Avize Kandilli Safir Avize modelleri ile projelendirilerek üretilmiştir. Aydınlatma modeli caminin iç dokusuyla tamamıyla uyumlu bir sahip olup manevi haz ile bütünleşmektedir. Cami avizesinde kandiller kullanılarak aydınlatma sağlanmıştır. Kandil kollarının geliş şekli ile avizeye alttan bakıldığında tamamlayıcılığı gözler önündedir. Cami içerisindeki süslemeye eş değer bir seçimle camide yeterli aydınlatma ve manevi dokunuş tamamlanmıştır. Camide tercih edilen ucuz cami avizelerin ömrü olmaz iken uygun fiyatıyla avizemiz uzun ömürlüdür. Uygun avize olmasının yanı sıra kalite ve işçilikten ödün vermeden tasarlanmıştır.

https://www.ustunavize.com/izmir-karabaglar-yesilyurt-cami-avizeleri-592

Editör: Mustafa YILDIRIM